Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mediavampeer

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb és újabb anomáliák futnak be az iPhone kapcsán. Egy olvasónkat felhívta a T-Mobile ügyfélszolgálata, hogy iTunes-szal csak akkor vásárolhat, ha 2 év hűséget fogadott és Aranykártyája is van hozzá. A kérdésre, hogy mi köze ehhez a T-Mobile-nak és hogy gondolják ezt az…..
A családjogi ügyek között a gyermek-elhelyezési perek hangulata alulmúlja a vagyonmegosztási tárgyalásokét. Egy ilyen üggyel kapcsolatos levelet tesz most közzé a Zugügyvéd. Tisztelt Zugügyvéd! Jelenleg gyermekelhelyezési és gyermektartási per van folymatban gyermekemmel…..
Már nagyon régen túl vagyunk azon, hogy a baglyok nem azok, aminek látszanak. Már a bukszák sem azok, de nem a szó 'luvnya', esetleg 'bőr' értelmében. Most éppen egy vadonat friss gerillakampányról kaptunk fényképes hírt, aminek az a poénja, hogy pénztárcákat hagynak szerteszét,…..
Ez igen! Vegyen lakást jutányosan, csomagkapcsolt haldoklóval. Aztán majd jól rákúr, ha Horváth "A Csávóm a Bikk Címlapján Szívja Ki a Nyakam" Ágnes egy éven belül kidolgozza a nanotechnológiát, oszt a rokon 137 évig röhög a félszobában. Köszönjük B0risnak a…..
mediavampeer 2008.01.22 22:17:18
Valszeg a politikusok is szoktak b@szni, nem csak elkúrják...