Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas S. Gambler

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Ahogy egy nemzet celebkultúrája fokozatosan fejlődik, úgy jelennek meg az újabb és újabb, egyre szofisztikáltabb igényeknek megfelelő közepesen híres…..
Hétfőn indul a Mi kérünk elnézést című kabaréshow a Tv2-n, amit mindenhol Verebes István nevével hirdettek, pedig állítólag csak felkonferálja majd a jeleneteket, paródiákat, dörmög egy kicsit, szuszog és fújtat, majd átadja a terepet az ismeretlen humoristáknak. Szerencsére.…..
Mit ahogyan azt már korábban jeleztük, az AXN dicséretesen hamar megvásárolta a CBS idei nagy durranásának vetítési jogait, így december 10-től a magyar nézők is nyomon követhetik a kansasi kisváros, Jericho életének alakulását azt követően, hogy egy nagy gombafelhő jelenik…..
comment:com Tévézzen hosszan! 2006.10.25 17:54:51
Ma talán már nem játszanak barikádfoglalásost Budapest utcáin, így marad a tévé, a fotelban kell kitombolnunk magunkat. Ha szerda, akkor sorozatnap a Tv2-n és az RTL Klubon is, előbbin Született feleségek (21:15) és Vak igazság (22:20), az utóbbin Szökés (21:15), Gyilkos elmék…..