Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leszallopalya

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Télen bőven tízezer alatt is elvisz a fapados Barcelonába, a szállás is olcsó, a reptéri bejutás is filléres, az idő is jó, mi kell még? A híres látnivalóknak megkérik az árát, de a helyiek törzshelyein a kaja is megfizethető és kihagyhatatlan. Mentünk, láttuk,…..
leszallopalya 2015.01.30 00:41:19
@szsuzsanna:@retrovírus:
Este nyolc órakor a Ramblán nyüzsögnek a nigériai prostituáltak, futtatóik, keménydrog árusok, az orosz maffia. Nagy kár, hogy ennyire eldurvult a helyzet.
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
leszallopalya 2014.11.27 20:22:28
@asturianu: "-Atszallassal Zurich, Frankfurt stb : min 5 ora utazas"
Kérdésedre nem tudok konkrétan válaszolni, de ha van rá keret és van hozzá kedv, beiktatható egy pár órás városnézés & ebéd pl Zürich belvárosában.
Hiába lel az egyszeri utas olcsó repjegyet, ha a bejutás a városba, meg a szállás ára égbe nyomja a költségeket. London jó példa arra, hogy különösen könnyű beleszaladni irgalmatlan kiadásokba, de aki résen van és ismeri az olcsó szolgáltatókat, hatalmasat spórolhat. Íme a…..
Norvég fapadosnak van London-Budapest járata, most meg egy spanyol cég indít Róma-Budapestet. Kissé meghülyült a világ, vagy van ebben ráció? Lenne, hiszen a két cég átszállásos kapcsolatokat is kínál, ami baromi jól hangzik. Budapestről Santorini, vagy épp Granada? Sirályság.…..
A poszt írásának pillanatában már órák óta zárva van a lutoni reptér, mert állítólag bombát találtak. Mindenki ideges, utasok kiterelve a szabad ég alá, a járatok törlődnek. Ennek apropóján néhány jó tanács, hogy mit is érdemes tennie ilyen, illetve ehhez hasonló…..
Akinek megadatott már, hogy repülőgéppel utazzon, egészen biztosan van a csomagjaival kapcsolatos negatív élménye: elveszett, elkésett, megsérült, stb. Kis odafigyeléssel a sérülések, eltűnések megelőzhetők.  A koffer kiválasztása Ha Európán belül utazunk és csak…..