Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sértett66

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik a polgárbarát sógorok szolgálnak még néhány érdekes történettel. És van abban az észrevételben valami, hogy nagyjából az osztrák rendőrök úgy kezelnek bennünket, mint a mieink a román és ukrán rendszámú autósokat. Tisztelt Zugügyvéd! Édesapám a…..
sértett66 2008.01.25 11:19:45
Sziasztok.
Van itt pro és kontra bőven.
2001-ben végleg kivándoroltam Ausztriába miután 1997-óta üzleti kapcsolatban álltam kinti cégekkel. Lakást vettem Bécsben. Kivittem a számtech cégemet is.
Mindent úgy csináltam ahogy a nagykönyvükben írva vagyon. DE: továbbra is magyar rendszámú autóval jártam. Egy szép napon jöttek és őrizetbe vettek, 1.5 hónap után prozess, ahol a vizsgálóbíró közölte: megsértettem az osztrákok csendhez, rendhez, és nyugalomhoz való jogát, ezért kiutasítanak. Ahhoz azonban hogy kiutasítható legyek két hónap szabadságvesztés szükséges, ezért vagyok most itt. Két hónap múlva annak rendje és módja szerint átvittek a Bundespolizei Fremdenpolize referat-ra, ahol még 3 napig őrizetben tartottak, majd az útlevelembe történt bepecsételést követően elkísértek a Klingenbach-i átkelőre. 2002-ben kitiltottak 2011-ig! Tárgyalás 4 év múlva volt 2006-ban, egyszeri beutazási engedélyt is megtagadták. Mentem a Benczúr u. 36.-ba panaszra, kidobtak! Persze jogerősítették a kitiltást. Bementem, közúti ellenőrzésen elcsíptek, otthagytam őket a francba, megbírságoltak 2x36 euróra mert bementem és mert otthagytam őket. A csekkjük idetalált. Az én magánvéleményem: Mióta Jörg Haider Klagenfurti ügyvéd úr bekerült a politikába és beültette az embereit a megfelelő pozícióba, Ausztriában újra erős a náci szellem és érzület! Mindenki aki útnak indul arra, ezzel a tudattal induljon el és akkor nem éri meglepetés! Egyebekben javaslom a Szlovák-Cseh, vagy az Olasz kerülő utat.
A Zugügyvéd egy névvel vállalt bírósági esetet kapott a postaládájába. Az ügy érdekessége, hogy a beküldő kolléga az összes kapcsolódó iratot is feltöltötte egy honlapra, így bárki leellenőrizheti a történet valóságtartalmát. Tisztelt Zugügyvéd,Egy igen érdekes és…..
sértett66 2008.01.18 14:12:25
Tisztelt hozzászólók és olvasók!
Én egy ennél durvábbat is tudok mesélni melynek 3. éve vagyok a szenvedő alanya!
Volt élettársammal különváltunk 2004 augusztusában. Ezt követően kk. gyermekünk után mint intelligens és művelt ember bírósági végzés nélkül is gyermektartást fizettem és a gyermekkel töltöttem a vasárnapokat. Az összeg nagysága havi 120, 50, 30, ezer ft. volt. A volt élettársam eközben a tudtom nélkül gyermekelhelyezési pert indított, melyben letagadta lakcímemet, és letagadta a gyermektartásra általa kért és kapott összegeket, kérve a gyer.tart. megállapítását és nnak visszamenőleges megállapítását. Az ítéletről tőle értesültem telefonon. Beszereztem az ítélet egy példányát az ügygondnoktól, és mivel kifüggesztéses eljárásról van szó, határidőben benyújtottam az átutalásokat és egyéb bizonyítékaimat a fellebbezéshez csatolva. Itt jött a bíró Ángyánné dr. Mérai Ildikó aki egyben a Tapolcai Városi Bíróság elnöke is, és meghamisította a kifüggesztési naplót az ítélet tekintetében. Csakhogy, a dátum az ítéleten van, a fellebbezés érk. pecséttel lett ellátva stb... A törvény azonban lényegtelen, másod és harmadfok is helybenhagyta az ítéletet. Még mielőtt az ítélet jogerős lett volna végrehajtási lapot adott ki a bíróság, ami ugye megint egy törvénysértés, a vh lap alapján, mivel a többszörösen igazoltan kifizetett gyerektartást nem kívántam újra kifizetni a 7.5 millió értékű lakásom elárverezték. Jelenleg felfüggesztette a bírónő a vh eljárást, de sorozatban a hivatalával visszaélve elutasítja a megszüntetés iránti kérelmem, a vh. lap visszavonása iránti kérelmem, a korlátozási per iránti kérelmem és még sorolhatnám. Fél évvel ezelőtt feljelentettem hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisításért és hivatallal való visszaélésért a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatalnál, még csak választ sem kaptam. A Veszprém Megyei Bíróság Polgári Kollégiumának elnöke próbálta menteni a talár becsületét és perújítási kérelmemre és az elkövetett lényeges eljárásjogi szabálysértésekre valamint "anyagi jogi tévedés" -re hivatkozva hatályon kívül helyezte az első fokú bírósági ítéletet, új eljárásra utasítva a Tapolcai Bíróságot. A Tapolcai Bíróság elnöke kereken megtagadta ezt. Tehát a lényeg egész egyszerűen az, hogy talárba bújt köztörvényes bűnözők bármit megtehetnek bűntetlenül ebben a jogfosztott országban!