Regisztráció Blogot indítok
Adatok
firstworldproblem

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szingapúrban minden idők egyik legpazarabb, és egyben legexkluzívabb edzőterme készül, ahová a belépéshez nem elég gazdagnak lenni, hanem felsővezetői státusz, és ajánlás is szükséges.  Az 1500 négyzetméteres termet egy angliai székhelyű fitness cég, a Fitness One…..
Egy kínai online játékokban utazó cég a Star Trek Enterprise csillaghajójáról mintázott irodaépületet rendelt a központjának a dél-kelet kínai Changle városában. A hatemeletes, űrhajót formázó épület 27,5 milliárd forintba (600 millió jüanba) került.  Az építtető…..
31 millió dollárért kínálták San Francisco legdrágább (nem kereskedelmi célú) ingatlanát, és már el is kelt. Persze nem csoda, hiszen olyan egyedi adottságokkal rendelkezik a ház, amit még akkor is nehezen talál valaki, ha történetesen rendelkezésére áll ekkora - átszámolva 8…..
Egy ritka, 25,59 karátos, "galambvér" színű rubin - sokaknak meglepetést okozva - végül 26,25 millió svájci frankért kelt el kedden egy genfi árverésen, ezzel megdöntve a rubinlicitek korábbi rekordját, és bezsebelte a legdrágábban eladott rubinnak járó címet. A burmai…..
Dinoszaurusz-rajongók álma lehet birtokolni a világ eddigi ismert legnagyobb, épen maradt dinoszaurusz-koponyáját, amire most egy hongkongi értékesítő vár 1,8 millió dollár feletti (tehát nagyságrendileg a félmilliárd forintos tartományba eső) ajánlatokat.  A Sárkánykirály…..
Vivienne Westwood, a most 74 éves brit divattervező kapta a lehetőséget, hogy az épp átépítés alatt lévő hollywoodi London luxusszálló penthouse lakosztályát megtervezze. A május 18-án újranyitó szállodában ez az elnöki lakosztály lesz Los Angeles legdrágábbja az…..
A Lego már nagyon rég több egy játéknál. És most nem is csak a Lego filmre gondolunk, hanem az építőkockák minden eredeti rendeltetésükön túlmutató felhasználására. Látjuk egy ideje ékszerekként őket, de most egy lengyel divattervező páros tovább ment: már táskákat is…..
Kozmetikusok és az őket foglalkoztató spa központok madárürüléktől bivalyspermáig egészen bizarr hozzávalókról képesek azt állítani, hogy attól lesz igazán szép az arcunk, fényes a hajunk, selymes a bőrünk. De most egy még extrémebb alapanyaggal rukkolt elő egy chicagói…..
A decemberi ünnepek, vendégségek és koccintások után azok is tesznek életmódváltást tervező újévi fogadalmat, akiknek egyébként semmi szüksége rá. Hát még a visszaeső diétázók! Aztán persze sokan elbukják/elbukjuk őket a januári, évindító hajrában. Könnyebb…..
A 2015-ös év egyik legizgalmasabbnak ígérkező ingatlanprojektje a New York-i 15 Renwick nevű épület, egy steampunk hangulatú, 11 emeletes lakópark, amellyel a fejlesztő tehetős hipsztereket akar megcélozni. A koncepció pedig már a készülő ingatlan reklámjaiban is…..
Egy floridai művész készíti azokat a karácsonyi üdvözlőlapokat, amelyek valószínűleg a világ legdrágábbjai ebben a kategóriában: akár 10 ezer dollár (kb. 2,5 millió forint) is lehet belőlük egy darab.  Ez a karácsonyi képeslap már 5 ezer dollárért is rendelhető,…..
New York legdrágább albérlete egyben az Ötödik sugárúti Pierre luxushotel elnöki lakosztálya is. Most decemberre egész hónapra adták bérbe. És ez nem ritka esemény a luxusszállás életében.  A havi bérleti ár 500 ezer dollár (közel 125 millió forint) volt. Ezért a…..
Azoknak, akik a Ferrari autókért és a LEGO márkáért is rajonganak, máris karácsony van! Közös kollekciót dobott ugyanis piacra a két cég. És mivel nem könnyű hozzájutni, a gyűjtők álma lesz ez a LEGO x Ferrari kollekció. A két márka nászához a kerítő a Shell volt,…..
Mostantól az ökölvívók is lehetnek übertrendik: Boxzsákot tervezett Karl Lagerfeld a Louis Vuitton márka részére. Az egyébként a Chanel-háznak dolgozó Lagerfeld sok más híres tervezővel együtt a "Celebrating Monogram" kampány részeként tervezett a Vuittonnak. A boxzsák…..
Egy igazi divatőrültnek már a fülhallgatója kiválasztásánál sem kell kompromisszumot kötnie. A tavaszi párizsi divathéten bemutatott Chanel fülhallgató végre megvásárolható.  A Chanel erre a projektre a Monster audiocéggel állt össze. Ebben résztulajdonos Swizz Beatz is.…..
Bemutatta az új desszertmenüjét a héten a chicagói, ötcsillagos Langham Palace hotel kávézója, a Pavilion Lounge & Tea Room. Az új különlegességek között egy 1000 dolláros fagylaltkehely a csúcsdesszert, 24 karátos aranyporral hintve. A "The Victoria" nevű, 1000 dolláros…..
Az előzetesen becsült ár nyolcszorosáért, több mint 27 millió forintnyi svájci frankért kelt el egy árverésen az az egyedi aranyóra, amit az Omega készített a James Bond filmek 50. évfordulója alkalmából.  James Bond az 1995-ös Aranyszem (GoldenEye) óta visel minden filmben…..
Mélymerülő búvár vizsgát szeretne, de taszítja a nyíltvíz? Értelme ugyan nem sok lesz, de mostantól akár meg is szerezheti! Egy olasz hotelben 40 méter mély medencét adtak át nemrég.   Az Y-40 "The Deep Joy" ezzel át is vette a világ legmélyebb medencéjének járó címet a…..
A szükségesnél néha nagyobb méretű, lovaspólós logójáról ismert Ralph Lauren márka, amely egyébként magasabb ár- és minőségkategóriájú termékvonalánál visszafogottabban használja a márkajelzését is, most egy teljesen új területen is hódítani akar: Kávézót nyitott…..
A jövő szuperjachtjait megálmodó tervezőirodákban tényleg futurisztikus dizájnokban gondolkodnak. Az egyik tervhez Lego kockák adták az inspirációt, egy másikon pedig a jacht teste a rovarok kitinpáncéljára emlékeztet.   Extravagáns jachton pihenni indulni a luxusnyaralások…..
Még épp csak elült a hír, hogy milyenek lesznek az új, 6-os iPhone-ok, máris itt vannak az első luxustokok is hozzá! Azok, akik már az új széria árán is kiborultak, ezeken a kis szériás kiegészítőkön végképp megbotránkoznak majd. Ha így érez, inkább ne olvasson tovább! Mert…..
Az 1939-es Óz, a csodák csodája filmből árverésre kerül Judy Garland ruhájának prototípusa. Az aukciót november 24-én tartják majd New Yorkban. A nyertes licitet szakértők 320.000 dollárra (kb. 80 millió forintra) becsülik.  A prototípust csak fotókon viselte Garland,…..
A leggazdagabbak új álomotthonért versenghetnek. Egy monacói, ötemeletes penthouse lakásért, ami a Földközi-tenger európai szakaszának második legmagasabb épületében, a Tour Odéonban foglalja el a legfelső emeleteket. Monacóban az 1980-as évek óta nem adtak ki engedélyt magas…..
Mit tegyen az a férfi, aki eddig lazán és nyugodtan tengette napjait, de hirtelen olyan helyzetbe kerül, hogy régi vágású úriemberként kell megfelelnie? Nincs az a randi, nincs az a munka, ami miatt gentlemanné válna? Ilyet ma már nem tenne senki? És ha elragadja egy időgép, és a…..