Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisboka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnap az értelmetlen posztoké, én megmondtam. Van itt leszbikus kajakos, 40 kilós pasi, meg gyermekpszichológus nő.Kedves Szakítósok!Úgy látom, egy másik fórum-társnőmmel inspiráljuk egymást a sztorizgatások terén is. Tegnap elejtett egy pár szót, mit ír nektek mélben,…..
Kedves olvasóink, ez olyan sztori, ami valószínűleg valamelyik film forgatókönyve lesz majd, mert elég jól van megírva, jók a dialógok ebben a csodás szituációban. Kik játsszák a szereplőket? Innen loptuk Kedves Szakítósok! Rövid, hatékony történet ez. Én besírtam rajta. A…..
kisboka 2008.08.14 15:08:54
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
Egy este, több csajozás. Klasszikus, de ritka eset, amikor a csaj barátja mondja ki a végső döntést. Ezzel csak egy baj van, kedves olvasóim: igenis mondjuk már meg, esetleg finoman jelezük, ha van valakink. Na, akkor jöjjön a fiúszív-lányszopat helyzetek magasiskolája. Nem…..
Erre rákerestem, elvileg nem volt. Ha volt, keresek másikat. Mert vannak ezek a régi sztorik még az archiválás előtti időkből, amik olyan jók. De nem nyúlunk hozzájuk. Most megpróbálom megint. Sziasztok! Maga a sztori nem annyira vicces, inkább a szakítás volt…..
Egy kefélgetős barátság kefélgetős részének mondata. Szeretni való történet, amelyben a magyar nyelv nem a nyelvtanórák része, hanem mindennél élőbb eszköz. Összehoz és elereszt.Sziasztok! Rövid, de ütős történet következik :) Nem voltak benne óriási, mindent elsöprő,…..
Ha az ismerkedés legelején felfedjük az internet hasábjain titkon vezetett naplóinkat egymás előtt, akkor a saját, személyes ún. énblog nemcsak a kapcsolat építésének lehet fontos építőköve, de a szakítás lebonyolítására is éppolyan alkalmas felület.Hahó Szakítós, Mivel…..
A végtelen szappanoperák helyett ismét az egyszerű, hülye szövegekkel lezárt történetek kora jön. Mert nincs is a világon szebb, két szomszédos faluban dobogó szívnél, amelyet összeköt egy híd - kivéve ha azt éppen felújítják, és csak kerülőút van. Csak azért…..
Az ultimate kérdés: miért sóvárgunk olyan lány/fiú után, aki hülyére vesz? A loserek mi magunk vagyunk. Valószínűleg mindannyiunkank van ezer ilyen története, amikor azt hitte, hogy most ő a bajnok, minde működik, de valami hibázik. Jól érzik magukat együtt, találkoznak,…..
Az első puszit soha nem felejtjük el, az kurva élet. A Juno című remekbe szabott amerikai filmben az anyuka felnéz a terhességét éppen bejelentő 16 éves kislányára, és azt kérdi: Szexuálisan aktív vagy? Na, a kettő között ugrál beküldőnk két története. Reméljeük, senki…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..