Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurul

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
kurul 2014.09.06 23:19:07
Vajon lesz akárcsak EGYETLEN gerinces Fidesz szavazó kommentelő is, aki minden DE és HA nékül le meri írni, hogy:

"Igen, a Fideszre szavaztam, és igen amit a közmédia művel az szerintem is borzasztóan szégyenletes!"

Azért mert szavazatotokkal egy pártot támogattok, még nem kell hűségesküt tenni nekik és kioperáltatni a gerinceteket! Nyugodtan lehettek Fidesz szimpatizánsok úgy is, ha időnként kimondjátok, hogy ezzel meg azzal azért nem értek egyet. Attól még nem lesztek libsibolsik, nem lesztek hazárulók, nem fog éjszaka elrabolni titeket egy nyugatimádó koncsítavurst-szörny.

Nem tudom ki emlékszik még rá, de a jelenleg kormányzó pártot eredetileg úgy hívták, hogy FIATAL DEMOKRATÁK SZÖVETSÉGE. Aki még emlékszik erre - vagy aki most tudta meg - az azért egy picit elgondolkozhatna rajta, hogy a Fidesz által irányított közmédia itt felsorolt cselekedetei, valóban demokratákhoz méltók-e?

És mielőtt valaki azzal jönne, hogy "de komcsik..." annak felhívnám becses figyelmét, hogy többek közt ezért is lettek a komcsik elkergetve, 1989-ben, aztán 2010-ben is! Nem pedig azért, hogy más színbe csomagolva csinálja valaki ugyanazt amit ők!

Szóval hajrá, lássuk vannak-e még gerinces Fidesz szavazók, bizonyítsátok be, hogy nem csak agymosott birkák vagytok egytől-egyig, és hogy vannak még önálló, a Vezénylőtábornok Úrétól eltérő gondolataitok is!

Remélem ez erőt ad:
www.youtube.com/watch?v=6lxACdpb9u0