Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robotik

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
Egy ideje már lehet tudni, hogy a Metallica 3D-s mozifilmmel jelentkezik a közeljövőben, de eddig csupán maga a tény szivárgott ki, semmi más. Csütörtökön viszont az amerikai metálzenekar bejelentette, hogy már készül a mozi, rendezőnek pedig nem mást, mint Antal Nimródot kérték…..
robotik 2012.03.08 13:13:35
@gregorik: visszament... A Perfect Circle, Nine Inch Nails, meg egy rakat reklám. nem hiszem, hogy ez bárkinek visszalépés, a kreatív munka az kreatív munka és kész. hajrá Nimród!
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
robotik 2009.12.01 21:50:45
robotik 2009.12.01 21:54:23