Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horvath Ernone

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tisztelt Kormányhivatal! Tisztelt Csepeli Kormányablak! Tisztelt Dr. Baktay Csaba hivatalvezető Úr! és Tisztelt további címzettek!   A Buckai Szövetség Egyesület köszönettel megkapta korábbi panaszunkra adott BP-21/0005/6474-11/2019-es iktatószámú levelüket, amely egyszerre tekinthető…..
A Földön spirituális átalakulás zajlik, melynek célja, hogy a bolygó és lakói a sűrű anyagi létből felemelkedjenek az egységesebb tudatú, félanyagi létbe. Az ember eddig csak úgy juthatott be egy magasabb tudatszintű világba, ha előbb megszabadult fizikai testétől. A mai folyamatban úgy…..
Minden ember természetes igénye, hogy a sorsát maga alakíthassa. Ez teljesen normális igény még akkor is, ha józanul meggondolva ez a vágy már csak a jelenleg elfogadott materiális világrendben értelmezve is abszurd elgondolás. Nem kell az értelmezéshez nagy fantázia. Általánosan…..
Biztos találkoztál már olyan Facebook bejegyzéssel valakitől - vagy akár magad is részese voltál ilyen játékoknak - amikor az ismerősöd közli, mit is ír róla a horoszkóp, ki a legjobb barátja, ki gondolt rá mostanában, kivel kellene gyakrabban találkoznia, és még sorolhatnám, míg a poszt ki nem…..
IPM 2013. február Hatalomról kezdőknek, újrakezdőknek, meg azoknak, akiknek sohasem késő. És azoknak is, akik nem cselekszik, hanem elszenvedik, sőt olykor fel sem ismerik az ellenük irányuló hatalmi manővereket. Face-bukás A hatalmi harc olykor úgy folyik, hogy senki, még a résztvevői sem veszik…..
Amikor idős operarajongók az első élményeikről beszélnek Gyurkovics Máriát, Simándy Józsefet, Svéd Sándort és Székely Mihályt emlegetik, hivatkozásai alapként – az „ifjabbak” Házy Erzsébetet, Ilosfalvy Róbertet és Melis Györgyöt. Ők azok, akiknek neve valóban arany…..
Horvath Ernone 2016.03.03 20:19:23
Magyarország jövőjével kapcsolatosan több jóslat is íródott, azonban most csak két – talán a legismertebb – prófécia néhány sorára hívom fel az Olvasó figyelmét. Egyik ilyen jövendölés a Nyirkai Jóslat, amelyben a „zenélő sivatagok tigrisének” kiléte és eljövetele egyre inkább foglalkoztatja a…..
Ebben a cikkben először Alex Collier-től szeretnénk idézni, aki a galaxis történelméről és az emberi faj földönkívüli gyökereiről, eredetéről beszél, majd ehhez kapcsolódóan…..
Horvath Ernone 2015.08.17 21:38:38
Mivel két és fél évet töltöttem el a gyermekjóléti alapellátásban, azt hiszem van rálátásom a területre és sajnos nagyon nem lepődnék meg, ha a helyzet csak rosszabbodott volna. Tarnabodon, amikor még ott dolgoztam, heti öt napban láttam el a szolgálatot, az utódom viszont…..
Úgy tűnik, nem pusztán arról van szó, hogy a 2013-as esztendő a gigantikus ügyféladat lopások éve volt, hanem egyre inkább fogalmazhatunk úgy, elkezdődött egy folyamat, ahol a kiszivárgott személyes, és banki információk mennyiségét tízmilliós nagyságrendben mérhetjük.…..
Milyen nap van ma? – kérdezte Micimackó.Ma van. – sipította Malacka.A kedvenc napom! – mondta Micimackó. Mi is a meditáció? A meditáció az a valami, ami elvisz a szavakon túlra. Következésképpen nehéz megválaszolni a kérdést. 9 TM-idézet: „Ha a hűséget keresed a…..