Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otrokócsy Rozália

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álkeresztény Fidesz-KDNP a saját politikai érdekében felhergelt egy országot azokkal a menekültekkel szemben, akiket egy ordas csúsztatással bevándorlónak nevezett. Orbánék nemzeti…..
Otrokócsy Rozália 2015.08.07 16:14:44
Otrokócsy Rozália 2015.08.07 17:01:24
@csak egy néző:

És még így is simán szarrá fog verni benneteket 2018-ban, buta libsi!
A Tárki felmérése szerint az intenzív propaganda ellenére jelentősen csökkent a bevándorlásellenesek aránya (a bevándorláspártiaké ennek kb. a felével), és nőtt a…..
Néhány hete feloszlatott egy rakás helyi szervezetet a Fidesz, miközben Orbán jobbkeze, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János is a kormányzati munka kudarcairól beszélt egy fórumon. A Fidesz egyik megyei elnöke és országgyűlési képviselője maffiózónak nevezte az…..
Otrokócsy Rozália 2015.07.19 15:47:00
Az Y-GEN hat aktivistája éjszakázott a Zuglói Rendőrkapitányság fogdáján, mert megrongálták a Szépművészeti Múzeum oldalára kirakott uszító, gyűlöletkeltő, idegenellenes kormányzati óriásplakátot. Bizony. Nyolc órát voltunk a kóterban, mert leszakítottuk ezt a szennyet.…..
Jean-Claude Juncker kijózanító taslija óta tudjuk, hogy a közhiedelemmel ellentétben Orbán Viktort nem „csókkirálynak” hívják a háta mögött az Európai Unió politikusai, hanem diktátornak. A magyar miniszterelnök nem sértődött meg a dolgon, és még a sallert is egészen jól…..
Mindenki szeret a győzteshez húzni, így még 2014-ben is csak úgy nyomakodtak a hírességek Orbán Viktor mögött, ha beszédet mondott saját közönsége előtt. A korábban minden gátlás nélkül biodíszletnek állt emberek közül ma már sokan másként emlékeznek a közelmúltra. A…..
Pár napja látott napvilágot a hazai közösségfejlesztő szervezetek által tavaly végzett közvélemény-kutatás eredménye a közbizalom állapotáról. A tíz éve minden évben megjelenő tanulmány nem sok jóval kecsegtetett. Nem meglepő módon a közbizalom továbbra is a politikusok…..
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
Otrokócsy Rozália 2015.03.15 08:44:14
@Aradebil:

Pontosan. Bori valódi szakember, meteorológus, nem díszpunci. Az már csak ráadás, hogy csinos. Szerintem aranyos, nincs vele semmi baj. Egy kicsit még lámpalázas, de majd belerázódik.
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..