Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Bede

736 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mrz Április 15. és 19. között tartottuk az idei projekthetet a Go Green! jegyében. A diákok 6 projektcsoporthoz csatlakozhattak, és a projekteken hétfőn, kedden és csütörtökön dolgoztunk. A projektbemutatót pénteken tartottuk. A projekttémák: Legyen a világ virágos, szemetet szedj, világos?!;…..
Gy. Molnár Kadosa Csapatépítő főzőtanfolyamra indultak a hatodikosok péntek délután. A chefparade séfjei három spanyol fogást tanítottak meg a diákoknak, akik aprítottak, szeleteltek, kóstoltak és fűszereztek. Az eredmény jól sikerült korai vacsora volt, amit jó étvággyal fogyasztott el a csapat...
Gy. Molnár Kadosa Kiállítás készült a Szabó Magdá-s diákok képi alkotásaiból és verseiből a költészet napjára. Az összekapcsolt rajz-, vizuális és versíró pályázaton a sárkány éve és a természet volt a téma. A tanulók színes-ritmusos alkotásai a folyosón láthatóak április 11-e, a magyar költészet…..
Gy. Molnár Kadosa - mrz A hetedik osztály szerdán ellátogatott a Petőfi Irodalmi Múzeumba, ahol Petőfi Sándor pályájával ismerkedtek a "Költő lenni vagy nem lenni" kiállításon. A múzeumi foglalkozást Sóki Diána múzeumpedagógus vezette, aki a diákokhoz tárgyakon, festményeken, dokumentumokon és…..
mrz Április 2. és 7. között a hetedik osztály skóciai tanulmányi kiránduláson járt. Year 7 went on a field trip to Scotland between the 2nd and 7th of April. Első nap rövid városnézére mentünk, megnéztük a Greyfriar's Kirk-öt, a Greyfriar's Bobbyval kapcsolatos emlékeket, és sétát tettünk az…..
Kocsis Enikő Idén tavasszal is megrendeztük a már hagyománnyá vált Népdaléneklő versenyt.  A megmérettetésre ebben az évben is szép számmal jelentkeztek az énekes kedvű diákok. A gyerekek nemcsak előadásmódjukkal, de népies, hagyományőrző öltözékükkel is színesítették előadásukat.  Külön öröm volt…..
Kispál-Katics Eszter Idén a  3. osztály szervezte és bonyolította le az alsóban a március 15-ei megemlékezést. Igyekeztünk változatos feladatokkal kedveskedni a gyerekeknek, bízunk benne, hogy mindenki tanult valami újat az 1848-as forradalomról. Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra, mert minden…..
mrz Idén a tantestület képviselői szerveztek megemlékezést és műsort a felső tagozat számára. This year the representatives of teachers organised the commemoration and performance for seniors.  A szereplők. The performers.  ..
mrz Idén a tanárok Disney karakterekként folytatták komoly oktatási tevékenységüket Farsang napján. This carnival day teachers continued their serious educational activities as Disney characters.  A jelmezes felvonulás után az alsósok és a felsősök egyaránt végigbulizták a délutánt. After the…..
Takács András Február 21-én az arra vállalkozók a Marczibányi térre mentek korcsolyázni, és - bár ezt előre nem tudtuk - az egész pálya csak a miénk volt! We had a group of students on the 21st of February who volunteered to go skating at Marczibányi tér. We were all surprised to see to be the…..
Kispál-Katics Eszter Pénteken a Zrínyi matematika verseny megyei fordulóján népes csapattal vett részt az iskolánk! Öröm volt látni, hogy ennyi diákot érdekel a matematika és szívesen teszi próbára tudását. A feladatlapok nem voltak könnyűek, de elégedetten távoztunk, mert a gyerekek nagyszerűen…..
Gy. Molnár Kadosa Február első hetének végén a hatodikosok egy része ellátogatott a Jégvilág kiállításra, a Természettudományi Múzeumba. A kiállítást hamar bejártuk, ezután csúsztunk egy kicsit a múzeumban berendezett korcsolyapályán.Year 6 visited the Natural History Museum on the first Friday of…..
Kocsis Enikő Az alsó tagozaton idén második alkalommal rendeztük meg a csere- bere könyvvásárt.  A gyerekek már megunt, nem olvasott könyvet hozhattak be cserélni.  A kereskedést mindenki az osztályában kezdte, később következett az izgalmasabb rész, hiszen vándorolhattak, alkudozhattak az…..
Kispál-Katics Eszter Vasárnap a 3. osztály kilenc tagja a Kosárpalánta versenyen sportolt a Vasasban. Kosárcsapatokkal szemben is helyt állt a maroknyi Szabó Magdás, nagyon jól éreztük magunkat, aktívan telt a hétvége.  Köszönjük a szülőknek a támogatást!  On Sunday, nine members of the 3rd…..
mrz Csütörtökön került sor a már hagyományos angolos nyílt szakmai napunkra, ahova szaktanárokat és diákokat vártunk a kerület általános és középiskolából. Vendégeink idén az Áldás utcai, a Fillér utcai, az Újlaki, a Móricz és Budenz iskolákból érkeztek. Robert Burns születésének évfordulóján…..
mrz Január 22-én a hetedik osztály Ligh Art Musemba (Fénymúzeum) látogatott, ahol mindenkit lenyűgöztek a fény segítségével létrehozott alkotások. Köszönjük Laczkó Mónikának a meghívást! Year 7 visited the Light Art Museum on the 22nd of January, where we were all amazed by the artwork made with…..
Gy. Molnár Kadosa Az osztálykarácsony előtti este a hatodikosok a Diótörő modern, hip-hop-változatát tekintették meg. Az előadásban több osztálytársuk is táncolt: Blanka, Emma és Eliza (és Bakacsi Bence is bedobott pár látványos szaltót), valamint fontos szerepben láthattuk iskolánk tánctanárát,…..