Regisztráció Blogot indítok
Adatok
periferikusfarkas

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött hát szeptember 4. és ezzel eljött a Train Fever megjelenési ideje. Steamen rendeltem elő, amit megintcsak rosszul tettem, itthoni boltokban a dobozos program sokkal(!) olcsóbb. Mindegy, így járás esete forog fent. Meló után annyi dolgom volt, hogy rákattintsak az Install…..
periferikusfarkas 2014.09.05 18:49:38
@sanyix: Én nem tapasztaltam azt, hogy a vonatok mindig ugyanarra a vágányra akarnak behaladni.
Ha az állomás egyik vágánya foglalt volt, akkor egyenesen az üres vágányra érkezett meg a szerelvény. Még áthaladás esetén is.
A jelzőkre kattintva megadható, hogy milyen forgalmat irányítson a jelző (egyirányú vagy kétirányú).

A cikkben nem igazán értettem, hogy miért nem indult el a vonat. Én ilyet sem tapasztaltam.

Persze amire viszont nem jöttem rá, hogy az az, hogy egy olajfinomítóhoz közúton és vasúton is szállítottam. De árut csak közúton tudtam elszállítani. Illetve, hogy a városba tartó áruszállító vonatot csak teherpályaudvar vagy személypályaudvar is tud e fogadni.

A tömegközlekedési hálózatot sikerült úgy kiépíteni, hogy profitot is termeljen, ellenben a vasúton ezt már nem tudtam elérni. A vége mindig csőd lett.

Ha azt veszem alapul, hogy ez a játék 2007 óta szinte közösségi finanszírozásból készült, azt kell mondanom, hogy örülök, hogy létrejött.
Persze totál a Transport Tycoonra hajaz, de remélem, és hiszem, hogy lesz majd belőle második kiadás is. Hogy ott majd választhatunk hajót és repülőket is.

Szóval bízom benne, hogy az igazi fejlesztés az most fog elkezdődni. Hiszen az OpenTTD-t is az igazi fanok tartják életbe. És tény, hogy a grafikán kívül már szinte semmi nem emlékeztet a Transport Tycoonra.
periferikusfarkas 2014.09.05 19:16:34
@sanyix: Igen és olvasok még egy csomó más hibát is. Én megvettem a játékot a Steamen és rendesen működik. Van aki a mentésre is panaszkodik.
Egy hibát fedeztem fel. Otthon full HD-ben játszom, de tegnap elhoztam a laptomom a munkahelyre. Amikor elindítottam, akkor nem alkalmazkodott a képernyő kisebb felbontásához. Eddig ennyi.