Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max Thunder

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Soproni IPA updated 2017.03.24 04:33:36
Illat: jó féle komlók Hab: kőkemény Szín: mustáros  A Tesco már bepróbálkozott kézműves sörökkel és a Dreher Hidegkomlós is egy reagálás a változó piaci helyzetre, vagy akár a Pécsi Sört is ide vehetjük. De amit most a Heineken a Soproni márkanév alatt csinált, arra nem sokan számítottak,…..
A Vörös Bolygó eredetileg kék volt Civilizációnkat régóta foglalkoztatja a kérdés, megannyi utópia és antiutópia dolgozta már fel a Marson elképzelt életet. Úgy tűnik, sosem megy ki a divatból, sőt, egyre inkább napirendre kerül egy Földön túli élet reménye. A vörös…..
A KARD Illegitim 2014.11.07 06:30:00
Rég használtuk már ezt a bélyeget, hát most újra elővehetjük a fiókunkból. Poroljuk le, gyönyörködjünk benne. Aztán ragasszuk rá a NAV-ra és kezdjünk el hányni. Mert a NAV-botrány elérte azt a fázisát, amely illegitimmé tette az egész adóhatóság működését. Most már…..
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Max Thunder 2014.11.03 09:48:01
Lehet még 20 féle légbőlkapott adót kitalálni, lehet még a hülyeséget fokozni, persze. Meg lehet várni az államcsődöt. Meg lehet várni az éhséglázadásokat (én nem is értem, miért nem tört még ki, mérhetetlen szegénység van vidéken).
Meg lehet várni, míg a feldühödött, éhező tömeg felgyújtja a politikai elit 200 milliós luxusvilláit, a pártházakat, az MNB közpénzből vett milliárdos ingatlanjait.
Szerencséje a hatalomnak, hogy nálunk nem alkotmányos jog a fegyverviselés, már rég meg lett volna buktatna az egész tolvaj, kapzsi és képmutató rendszer, csak hát vasvillákkal, macskakővel meg konyhakéssel elég bátornak kell lenni, hogy nekimenj a gépfegyveres TEK-eseknek.
Még ha a hatalom önként bevállalja, hogy ha nem is szolgáltatja vissza az ellopott milliárdokat, az abból felépített kacsalábon forgó palotái után hajlandó vagyonadót fizetni, az se ér semmit, mert az az adót ugyanúgy ellopnák megint. Amíg nincs bizalom és átláthatóság a legfelsőbb szinten, addig igenis semmi joga semmilyen adót kivetni és kérnie az államnak.
Nem internetadó meg cafetériaadó meg dugóadó kell, hanem a NAV teljes átvilágítása, korrupt vezetők és dolgozók börtönbe csukása, vagyonelkobzása, a megtisztított NAVnak olyan jogkörök adása, amely kormányoktól és hatalomtól független és ahol csak a dolgozók szakmai hozzáértése és nem pártpreferenciája számít.
Egy ilyen NAV-ot szerintem magától is érdekelné, hogy miből lett Szijjártónak 200 milliós villája a politikusi fizetéséből...
2012. telefonadó: „A telefonadó melletti érvként hozta fel Matolcsy György, hogy az adórendszerben a forgalmi és fogyasztási adók szerepe növekedjen.” 2014. internetadó: „Az indoklás – Varga Mihály szavaihoz hasonlóan – azt is elismeri, hogy azért terjesztik ki a…..