Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mica_1984

99 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krakkó és én Bezár a bazár 2018.12.05 11:49:03
Oh tudom, az ember (lánya) mindig hangosabb, ha méltatlankodni kell, mint, hogy jó híreket osszon meg. Ígyekszem ezúttal én sem idehányni minden sz@rt ami leszakadt a nyakamba, uh csak egy gyors jegyzet - notice for myself. Nehogy elfelejtsem a jövőre nézve. Bár nem hiszek az új év, új szokás, új…..
Krakkó és én Folytatni... 2018.08.31 10:52:40
Nem tudom, ma valahogy rámjött, hogy bejelentkezem ide. Jó ideje nem tettem.  Millió egy dolgot tudnék mesélni, de nem is tudnám hol kezdjem, hogy kezdjem...és főleg minek. Hullámvasút az elmúlt 9 hónap. Ezt a három sort is kb. tizedszerre írom, törlöm-írom-törlöm.  Ezt is valószínűleg csak…..
- Since when you are living in Kraków? - I came here at September 2014.  - Why Kraków, why Poland? - My short answer mostly is: because it is not Hungary. And basically I said much more with this, as I would go into details. - Is it what you expected? - To be honest, before I packed my car and…..
Krakkó és én Happy news 2018.08.15 14:14:02
Something really amazing happened today :) Click here to see..
MicArt - made with love Catch up 2018.08.14 13:49:08
Hello my Dears, yeah, I know it is been a while I did not post anything. If you follow already my Facebook Page you could see some updates. First of all, that we had a short holiday in Sicily so that is one of the reasons I could not post here.  Second, the workshop which I told you about, took…..
MicArt - made with love Big news 2018.05.29 14:37:22
Hello Dears,   I have a couple of important news for you to share:)! First of all, I made my first big step to show my work for the world! - or at least for few friends of mine and to some people all around Facebook. Please welcome my FB page, (MicArt as well) where you can follow, comment and…..
Okey, I have a super important news for you guys! I applied to a  - let's say - "exhibition", where you can show your hobby, art, work and tell your story. As per one of the polish webshops - pakamera.pl - refused my registration to show my little monsters (due to "quality" reasons...pfffff....you…..
MicArt - made with love Welcome :) 2018.05.11 14:10:28
Hey everyone :)! First of all, be more then welcomed on my blog, hope you will enjoy spending time here. Let me shortly introduce myself. I am a Hungarian girl, living in Kraków (Poland) for 3,5 years now. Next to many other things, last year October I found a new hobby. Which is not just a hobby…..
Nincs kedvem. Nem akarom. Nem érdekel. Nincs étvágyam. Nem tudom. Nem is fogom. Leszarom. Haggyá'. Ugyan kit izgat? Jelentéktelen...semmiség...piszlicsáré...eltörpült. Messze van. Távoli. Már nem fontos. Már semmi nem az. Szeptember 30. 12:30 (éjjel) -tól ugyanis hányingert keltő (érzelmi)…..
via GIPHY..
Emlékeztek még a januári bejegyzésemre? Az "okos, majd én jobban tudom, ezt kellene, azt kellene csinálnod" fogadalmamra? Azt hiszem - bár kérlek javítsatok ki, ha nem így van - egész jól kezelem, kezeltem a kérdést. A "csendes(ebb)" szurkolólány szerepében is egész jó vagyok. Remélem. Nade! Ha én…..
Krakkó és én Tranzit 2017.05.17 09:34:42
Sok okos ember mondta már: felnőttkorban sokkal nehezebb barátságokat kötni. Kihalt belőlünk a gyermeki naivitás, az újra való folytonos éhezés. Sokkal inkább átvette a helyét a megszokás, a korábbi sérülésekből származó gyanakvás, a napi monoton (munka) rutin és gyakran érezzük/érezhetjük, hogy az…..
Krakkó és én Újra itt 2017.04.17 20:32:46
Szervusztok Kedveskéim!   Igen, tudom. "Eltüntem" (bocs, nincs hosszú ü-m és i-m) De igy is nagy segitség, hogy kaptam ezt a kölcsön gépet. Naszóval. Nem nagyon irtam, mert bár ugyan sok minden történt, elég személyesek és nem is szeretek panaszkodni, vagy pesszimistának tünni. Elvégre két kezem…..
Krakkó és én Újévi fogadalom 2017.01.26 09:01:02
Jó reggelt! Nos, lehet, hogy kicsit megkésve, de ma reggelre érett meg bennem az idei fogadalmam úgy igaziból. Nem, mintha kerestem volna, egyszer csak "megvilágosodtam". A testem és a lelkem építése mellett új project: a mentalitásomon való dolgozás. Ismertek, ha valamit szeretnék, vagy szeretek,…..
Krakkó és én Várás 2017.01.17 15:11:58
Igen, ez a legrosszabb:) Tudom, tudom élj a mának és ne sürgesd a jövőt meg az időt meg senkit se, mert úgyis eljön és nem figyelek a jelen szépségeire - pedig de. De akkor is :) Csütörtök reggel mindenki drukkol. Utána majd mesélek. Már bekészítettem az arról szóló bejegyzést, csak még nem…..
Krakkó és én VilágVége 2016.12.20 08:51:07
Ha nem történtek volna az esti terrortámadások világszerte és nem robbanna le a fejem második napja a szmogtól (hányásig), szívesen beszámolnék a csodálatos hétvégénkről a hegyekben (Tylicz), de momentán a szemem kiugrik a helyéről már attól, hogy a monitort nézem... A fentebb említett események…..
Krakkó és én Pont kettő perc 2016.12.12 13:23:07
Ennyim van ma, hogy gép elé üljek. Oké, oké, mindig bevállalok minden programot, extrát, de úgy tűnik, decemberre még inkább rákapcsolatam. Viccen kívül mondom, mellettem van a naptáram, hogy el tudjam mesélni, mennyi minden - főleg hol és kivel - történt. Nézzük csak: November végén elbúcsúztattuk…..
Krakkó és én Húha 2016.11.23 16:37:17
Nem meglepő, de az elmúlt hetek ismét elképesztő rohanósra sikerültek. Ahogy korábban említettem, november 9-ei estére hazaküldtek az offline nyitó eseményre. Hosszasan ecsetelhetném, hogy mi csúszott el, mi vágta haza az idegrendszerem és mely része volt élvezhető, de sok abból céges, szakmai dolog…..
Oké, az van, hogy elképesztően haragszom ám "mindenkire", aki az elmúlt években nem rúgott seggbe. Vagy volt tökéletesen, szemtől szemben őszinte! (jól van, tudjátok, hogy imádlak titeket, és valószínűleg ti is, ezért nem bánntottatok volna meg), de azért na. Tisztázzunk valamit: annak ellenére,…..
Krakkó és én A nap vitája... 2016.10.18 20:10:25
"Szarhossz", avagy "szárhossz". Ugye, ugye: nem mindegy. Momentán ezzel és hasonló "nyalánkságokkal" küzdök az új hajón. Napom nagy része - mint gramar nácinak (kivéve itt a blogon, amikor épp vagy vannak, vagy nincsenek ékezeteim, illetve előtör nem a létező diszgráfiám) - ezzel telik, a "valódi"…..
Krakkó és én Buszon 2016.10.06 08:34:17
Hogy van az, hogy kora reggel (8:00) már büdös a mögöttem ülő T utas?! A busz 80%-a üres, de teeermészetesen, a mögöttem ülő srác(ok) öklendező reflexet beindító aromával csüccsentek be mögém. Átülök. Na tehát. Ilyet sem csináltam még: buszon - LuxExpress (ez itt a reklám helye) írok bejegyzést.…..
Oh, te jó Ég...na szóval az van, hogy az elmúlt hetekben - vagy tán inkább két hónapban - annyi minden történt, hogy szó szerint, a nevemet sem tudom (se magyarul, se lengyelül...angolul meg végképp nem). Node, viccet félretéve: tudtam, csak nem sejtettem, hogy ennyire rock and roll menet lesz a…..
Krakkó és én ...folytatás 2016.07.30 15:59:44
Szóval, megérkeztünk Barcelonába. Őszintén, a városból nem is nagyon sokat láttam, amit viszont igen, nem nyügözött le annyira - ez utóbbi lehet az én hibám, mert kicsit mást vártam, mint ami. Sokszor azaz érzésem volt, hogy Budapesten sétálok, ugyanolyan baromi nagy, város-város a történet.…..