Regisztráció Blogot indítok
Adatok
páfrika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis erősen sanszos. Mióta munka nélkül vagyok, már kb. két hete napi szinten járok a helyi Leisure Centerbe, különös tekintettel arra, hogy nehezen visszanyert alakomat a cigi lerakása óta nem egyszerű megőrizni, muszáj mozogni. Az eredmények bíztatóak, s fura módon még a kondis részt is…..
páfrika 2019.10.28 13:58:21
@sellőlány: Köszönöm válaszodat! Fogyatékkal élni sehol sem könnyű. Valószínűleg túlreagáltam, pedig nem jellemző. És abban is igazad van, hogy nem bunkóságból írta le a tapasztalatait a maga módján. Mert az a kívülállóság, rácsodálkozás, mármint,hogy ezt most külön ki kell emelni, hogy Down-osok és autisták járnak a fürdőbe - esett rosszul. Értem én Liping rajongását a térképek iránt, vagy metrovonalak fejlesztésének nyomonkövetését is. De a válaszát is vettem.
Még egyszer köszönöm a válaszotokat, nincs harag!
páfrika 2019.10.28 14:44:17
@Liping: Köszönöm ezt a válaszodat is! :-) Máskülönben 25 éves autistát nevelek. Én teljesen megértem azt, ha beadják valahová a beteg gyereket, meg lehet azt indokolni ma is. De azért hidd el, sokan nem teszik meg. Nekünk kivételesen szerencsénk van, mert van hová napközibe hordani, nekem meg munkahelyem van. De azért meglehetősen behatárolt az életünk. Ezért szeretem olvasni az írásaidat, mert kicsit messzebbre látok általad.