Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amad

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A látszat ellenére ez a tervezett Brit Köztársaság zászlaja   A királyság jó dolog -  mondjuk ki Szent István napján. Nagyon praktikus oka van, amiért szeretni lehet a monarchiát: kiváló ellenszer hugochavezek és karrierállamfők ellen.   A köztársaság-rajongók…..
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
Károlyi Mihály amolyan origónak számított. Nem illett igazán támadni, legalábbis nyilvánosan. Mégiscsak ő volt az első modern magyar köztársaság létrehozója, a demokratikus Magyarország megálmodója, aki az avitt struktúrák helyére modern, haladó szellemű Köztársaságot…..
A protestáns lelkészek nagy része házas, mégis jóval gyakoribb náluk a pedofília, mint a katolikusoknál. Nem a cölibátus eltörlése vagy a még „toleránsabb” politika a megfelelő válasz: éppen ellenkezőleg! (Fotó: Gary Rivett/ABC News) A Vatikán botrányoktól…..
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Az LMP első választási megmérettetése előtt áll. Még ott a tojáshéj a fenekünkön, de már mérhető a támogatottságunk, sőt a Gallup szerint előzzük az szdsz-t. Tetemes mennyiségű kopogtatócédulát gyűjtöttünk össze teljesen tiszta módon. Van egy minőségi EP programunk,…..
 A Spiró-probléma valójában közéletünk problémája, ezen belül is – fájdalom - elsősorban a magyar jobboldalé. Tegnap Spiró egyik esszéjéből vett idézet volt az érettségin vitaindítónak szánva, érvelni kellett álláspontja mellett vagy ellen. Ma a Magyar Hírlap…..
Amad 2009.05.06 11:23:49
Megkaptuk a második olvasói levelet, amelyben egy újabb ajánlást - és nem aláírást - találtunk. Az európai parlamenti választásokhoz közeledve egyre több szó esik a kisebb parlamenten kívüli pártok esélyeiről. Ezzel a kérdéssel foglalkozott 2009. április 2-án az Index című…..
Magyar Kornélia, a Progresszív Intézet igazgatója és elemzője már több alkalommal nyilatkozott a szakértői kormányról. Véleménye mindig karakteres, bár változó.2008. szeptember 8-án, amikor az MSZP ellenezte az SZDSZ szakértői kormányra tett javaslatát, az MR1 így idézte…..
a vasúti dolgozók szaros szakszervezete kitalálta eddigi legnagyobb fasságát. bejelentette az a seggszopó, hogy mostantól nem fognak szólni az utasoknak hogy mikor lesz sztrájtk, hanem csak úgy leállnak a vonatok. A BÜDÖS KURVA ANYÁDAT TE KIBASZOTT KIS GECI!!!!!mikor hallgattam a…..
na a kibaszott állatvédők megint alkottak:http://www.peta.org/content/standalone/VeggieLove/Default.aspxezzel a videóval azt akarják belefosni a pofámba hogyha ezentúl csak zöldséget zabálok akkor jobb lesz a szex. a kurva anyátokat! fehérje bazdmeg! hallod? fehérje! az kell a…..
absztraktor mi a szösz? 2009.01.09 17:33:00
Van az emberben egy teljesen haszontalan váladék. Igen a köldökszösz. Az hogy a picsába keletkezik? Nem bazmeg nem attól, h a póló vagy a pulcsi beleváladékozik a köldökbe, mert akkor is lesz, ha a balcsiparton rohadsz egész nap egy szál faszban. Akkor meg hogy? Írd be kommentbe az…..