Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopaszmercis

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
Kopaszmercis 2006.12.28 15:19:12
Azok akik itt eszak-koreaznak egyfelol baromira igazuk van, mas felol viszont semmi kozuk a valosaghoz. A vilag osszes olaja ott lehetne eszak korea-ban az usa sosem tenne be oda labat. A vilag azt hiszem 3. legnagyobb hadserege van ott fenn tartva... allitolag (bar ez ugye valtozik ez a sztori diszidalorol diszidalora) 8-11 ev kozott van a kotelezo sorkatonai szolgalat, az orszag gdp-jenek a felet a katonsagra kolti, es ha barki pl. parttag akar lenni, akkor vegig peldas katona kell legyen, ez alapfeltetel (olyat is olvasni, hogy noknek is kotelezo tobb evre). Ezen kivul az egyik leghatekonyabb kuzdosportnak a taekwon-donak az oshazaja, alapbol hozzatartozik a kulturahoz, hogy mindenki miveli, de ha mashol nem a katonasagban el kell sajatitani. Az osszes ember agya tele van tolva propagandaval, ugy mint sehol mashol, es mindenki alig varja, hogy kinyirhassa az amerikaiakat. Ja es a keleti mentalitas miatt, nem is erzik problemanak, hogy diktatura van, hiszen ott mindig is a tenkintely elv, es az osok, es a csalad es a hatalom tisztelete volt az egyik legalapabb erkolcs. Tehat osszevetve, van egy dimbesdombos orszag japantol es delkoreatol harom milimeterre (seoul-t ird es mondd AGYUVAL lehet loni eszak koreabol, nem raketaval, agyuval), 22 millio habzoszaju fanatikus kepzett gyilkologeppel. Gyakorlatilag bevehetetlen az orszag, es ha megis valahogy megoldanak, ami Irakban van az kispalya ahhoz kepest, hogy ott mi lenne.. ja es akkor arrol nem is beszelve, hogy kinanak is lenne egy ket keresetlen szava ahhoz, hogy egy USA szovetseges, ahol igy is 40 000 katona allomasozik legyen vele hataros...
Ugy hogy perspektiva... helyezzuk perspektivaba.
Kopaszmercis 2006.12.28 18:59:27
Refuse/resist:
valoban egy szintig tenyleg jo rezfaszubaglyokat gyartani (bar tul kinalat lesz beloluk, es akkor le megy az aruk).. ha hiszed ha nem, az is okozhat gazdasagi fellendulest, ha elasol valamit, es azert fizetsz az embereknek, hogy assanak es keressek meg. Persze, ez nem ilyen egyszeru de kicsit megmosolyogva erzem altalad ezt a dolgot. Ha utana neznel, hogy az USA-t (vagy lehet, hogy hozzad inkabb a harmadik birodalom all kozelebb, az is jo pelda) mi rangatta ki a vilagvalsagbol, akkor megtalalnad ezeket a mechanizmusokat (keynes, samuelson stb), es attol, hogy te nevetsegesnek talalod, attol meg tudomanyos alaptezisek, es max rolad allit ki bizonyitvanyt az hogy baromsagnak igyekszel feltuntetni. A fegyverkezes azert jo biznic, mert egyfelol az emberek nem nagyon banjak(te sem), ha azert lovik ki a $20-os golyokat tizezrevel, hogy oket megvedjek. Es valoban a terhoditas fontos resze a gazdasagi fejlodesnek, az iranban nyitott mekik jo pelda.
Amugy a Medgyessy valoban jo gazdasagi szakember volt, meg akkor is ha mszp parttag. Tudom szamodra ez hihetetlen de van ilyen..
Biztos ez a szlogen a BITeseknel, de akkor sem kell ide keverni a gyenge hulyeseget, a kozgazt meg tenyleg szarul tanitottak neked (bar kerdes, hogy a kozgazII makro volt-e egyaltalan, mert ez makro amirol itt beszelgetunk).
Na mostmar vidd innen a picsaba a gyurcsanyozast, meg a tusko arroganciat valami magyarnemzet forumra vagy a faszomtudja hol orulnek az ilyennek, oda. Semmi szukseg lekezelni a masikat, mert lejaratod magad.. Az anyagmegmaradassal kapcsolatban meg mit szeretnel tudni?
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
Kopaszmercis 2006.11.09 12:45:51
csak azert nincs a baloldal az utcan es koveteli feri tavozasat, mert a jobboldal annyira balfasz, hogy alternativat nem tud allitani...
Lehet, hogy ez sokaknak nem tetszik, de ez a valosag. Az emberek fosnak a viktortol inkabb hazudozzon a gyurcsany meg 14 evig, mint uralkodjon I. Viktor itt akar egy hetig... brrr...
Szedessetek ossze a partotokat, rugassatok ki a vezer kart, allitsatok kulturalt normalis alternativat, es garantalt a 2/3-os tobbseg a kovetkezo valasztasokon. Amig ezekkel a neurotikus luzerekkel idunl a fidesz.. de tenyleg nezz mar vegig rajta, legalabb annyira szegyenteljes, mint barmelyik masik part.. Orban "sosem hazudik" Viktor, Deutch "minden megyeszekhelyen egy zabigyerek" Fur "barmilyen drogot a pofamba lapatolok" Tamas.. Pokorni "az apam besugo volt, de nekem szabad" Zoltan, Szijjarto "hiaba lenne hely a vizfejembe, agy oda nem nott" Peter, Varga "eloadasban nakolo" Mihaly, Mikola "aki nincs meghazosodva dogoljon meg" Istvan.. meg akikkel ossze fogtok az a balfasz jakab, a kereszteny demokratak, az az allat kulhoni patrubany.. ezektol az emberek gyomra kifordul. Mig az mszp szepen diszkreten szarhaziaskodik.. a fidesz meg ordibal es magara vonja a figyelmet.
Magyarorszagon 94 ota senki nem nyert valasztast, mindig voltak, akik nem vesztettek el. Amig ezt nem fogjatok fel, es nem takaritjatok el a sopredeket, addig a baloldal fog gyozni, es ameddig nem teszitek meg, addig a baloldal nem lesz kenytelen a sajat szemet sopredeket eltakaritani, es nem is fogja addig. sajnos :(
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
Úgy érzed ma már nem szeretnél dolgozni? Van felesleges 18 órád? Még mindig az a kényszerképzeted, hogy a magyar nők a legszebbek a világon? Tölts el néhány kattintást Pityinger Péter alias Kicsi Dope több ezer hölgyismerősének társaságában!..
Kopaszmercis 2006.11.08 11:08:48
comment:com Pénteki hírek 2006.11.03 11:39:00
Jay Leno-t állítólag (mármint ő állítja) felkérték az Oscar-gála levezetésére, de nem kért belőle, mert előtte és utána is forgat, és hát ez sok lenne, meg minden. Szerintünk csak beszart a feladattól és kész. A Will & Grace készítői nem sokat ültek tétlenül…..
A South Park alkotóiról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy tisztelnének bármit is. Hirtelen nem jut eszembe senki és semmi, aki nem kapta volna meg a magáét tőlük, Jézustól Hitlerig, a zsidóktól az arabokig ütnek-vágnak mindenkit, joggal persze, mert a baromság az…..