Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czipi

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ördöglakat Torlaszok egy dobozban 2014.04.13 18:06:08
Két kedvencemről lesz most szó. Olyan játékok ezek, amivel azok is szívesen játszanak, akik nem nagyon szeretik az ördöglakatokat vagy más logikai játékokat. Talán azért, mert ránézésre egyszerűnek tűnik a feladat is és az elemek is. "Mindössze" néhány rudat kell elhelyezni…..
Amikor a The Voice magyarországi kiadásának készítőivel beszéltünk, megtudtuk hogy a holland licensztulajdonos nem nagyon bíz semmit a véletlenre. A világszerte 42 országban látható műsor atyaúristene, John de Mol ezeroldalas kézikönyvet nyomott a producerek kezébe, amiben olyan…..
Tsoree az a tipikusan az a szóviccelő, aki nem tudja, mikor kell megállni. Elkezdi, azt mondja:Hogy hívják a transzplantációra váró alkoholisták donorkereső közösségi oldalát?MájszpészÉs jé, hát ez annyira nem is rossz, már-már elmosolyodik az ember. Itt kéne abbahagyni. De…..
czipi 2009.10.14 10:25:40
A következő kép egy nagyon jó példa arra, hogy mennyire befolyásolja a neveltetésünk a látásunkat. A következő képet egy rakás embernek megmutatták, a világ külömböző részéről. A kérdés a következő: Mi van a nő feje fölött?Néhány afriakai azt mondaná, hogy a nő egy…..
czipi 2009.09.03 10:43:22
A forduló, amelyben sok érdekes dolog történt, de mégis csak egyetlen dolog számított: sikerül-e nemes bosszút állnia a Barcelonának a tavalyi vélt vagy valós sérelmekért. A küzdő felek ellentétesen készültek a mérkőzésre. Utólag azt mondhatjuk, hogy a Donyeck elleni…..
Az előző évhez képest jelentős változásokat tapasztoltunk az európai kupákban. Tavaly ilyenkor a Zaragoza már túl volt egy ciprusi megszégyenülésen, a Sevilla egy londoni verésen és a Valencia is a rossz ösvényre tévedt. Ehhez képest most mind a nyolc spanyol csapat győzött és…..
A szurkoló már csak olyan, hogy a labdarúgást érintő kérdésekben hatalmas fenntartásokkal kezel minden, az övével nem egyező véleményt. Raphael Honigstein azok közé a nemzetközileg is elismert szakírók közé tartozik, akinek munkáit csak a legnagyobb áhítattal forgatjuk,…..
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
Beszarás durva szezon ez. Ezzel a mokány kijelentéssel érkezünk péntek reggel, mentségünkre legyen mondva, hogy csak a miénkhez hasonló szintre kívánjuk hergelni zseléország focirajongóinak azon részét, amely valamiért még nem pörgette üzemi hőmérsékletűre magát. A…..
Nou San Trafford Kösz, Fergie. 2008.04.24 00:14:00
A két veretlen csapat pusztító mételyt vetett a tegnapi támadástól legyengült immunrendszerünk megmaradt állásaira, mely csapás súlya alatt görnyedve bőven szórjuk az átkokat mindenkinek a fejére, akinek köze volt a Bl-elődöntők első meccseihez. Hogy rogyassza az ég erre a…..
Ez a ló köll a rossebnek, mi aztán nem ilyet akartunk. Tébolyult dühünkben most azt sem tudjuk, melyik tereptárgyba üssük a fejünk. Micsoda fertelmes, dögletes bűzt árasztó tréfája ez a sorsnak, ami tegnap este történt?! Nem az Arsenal – Liverpool a dráma, ez a dráma, és…..
Hiába énekeltük anno lelkesen, a föld mégsem dőlt ki sarkából, más szóval nem történt bombameglepetés, továbbmentek, akiktől jogosan elvártuk, hogy így tegyenek. Méltassuk néhány szóval a kiesőket, hiszen ahogy a Roma a Manchester B ellen, úgy a Schalke is helytállt…..