Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ewop78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már Verne megírta, nem is tudom, miért nem figyelnek oda a népek, Izland vulkánjai össze vannak kapcsolódva Olaszország vulkánjaival. Minden mai vén gyermek ismeri a történetet.Komolyra fordítva, kicsit csodálkozom, hogy kevés valódi magyarázat tűnt fel az izlandi témában.…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Hétfő van és egész nap rohangálnom kell (önkrományzat, megbeszélések, stb.), alig várom... Gyorsan be is fejezem ezt a kis bevezetőt, lássuk inkább Napocska levelét. Kedves Despota! Először is gratulálni szeretnék az oldalhoz. Nagyon tanulságos és ugyanakkor…..
Ewop78 2009.01.19 12:04:22
Eredetileg én is így indultam el a pályámon, azt hittem ha profi vagyok a munkámban, nem kell senkivel jópofizni... Aztán be kellett lássam, hogy nem gépek dolgoznak és bizony sokkal többet lehet elérni 1-1 vezetőségi ebédeléssel (még meghívni sem kell senkit), vagy közös kikapcsolódással, mint 100 tökéletesre kidolgozott és időben leadott projekttel. A kulcsszó, hogy a vezetők is emberek és ahogy Baliquez is írta, szükségük van rá, hogy a korrumpálhassák magukat illetve továbbmegyek ők is láthassanak néhány "gyengébb" pillanatodban is. A tökéletességre való törekvéssel csak irigyeket lehet szerezni és mivel senki sem az, azt fogják legelőször kitúrni, aki annak akar látszani !

Nem feltétlen nyalás, ha emberként állsz a dolgokhoz és nem pedig egy, a feladatait tökéletesen végrehajtó robothoz.

És a határidők valóban csak arra szolgálnak, hogy lássák mire vagy képes adott cél érdekében, ha túlteljesíted, mikor Te magad is látod, hogy szinte lehetetlen, megszokják és abban lelik örömüket, hogy kipróbálják a tűrő- és teljesítő képességed határait. Az igazán fontos feladatoknál úgyis kikérik a véleményed, vagy megkérnek, hogy vonj be akár külső segítséget is, esetleg valamilyen szokásostól eltérő honoráriumot tesznek kilátásba.

Sajnos valószínűleg még nincs kellő munkatapasztalatod, hogy ezeket - mint ahogy a próbaidő újabb kikötésének tilalmát sem ismerted.

Próbálj picit emberiben állni a munkádhoz és meglátod sokkal több sikert érsz el!

Sikeres munkakeresést, és fel a fejjel !
Vasárnapra egy szép poszt szakítással, szerelemmel és nem-értéssel, meg egy kokszoló fiúval, akit mindig megvertek a helyi diszkóban, de szerencsére nagyra pumpálta magát. Kedves Szakítós! A külső nem minden - mondom magamban mindig, ha eszembe jut ez a néhány évvel ezelőtti…..
Panka találta Önöknek ezt a kihagyhatatlan akciót: egy egész falnyi könyvespolc mindössze 668 forintért (néni nélkül). A Homár arra bíztat mindenkt, hogy nyomtassa ki ezt az ajánlatot, és próbálja meg érvényesíteni a "legolcsóbb meghirdetett árat". Az elsőnek még…..