Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márton Imre Márton Imre

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bicskei Szó Egy bicskei időutazó 2016.05.03 18:07:01
120 év, milliárdnyi kilométer a föld felszíne alatt. Nagy idők, saját gyerekkori emlékekkel leginkább úgy hozhat elő ez a kocsibelső, ha azokra az időkre gondolunk, amikor szüleink, nagyszüleink az Állatkertbe és/vagy a Fővárosi Nagycirkuszba vittek minket. Amikor megtanultuk, mi a különbség a…..
Márton Imre Márton Imre 2016.05.05 22:13:32
A csütörtöki kormánydöntés értelmében 2017. március 1-től M4-B néven meghosszabbított vonalon üzemel a metró, melyet Kelenföldről felszíni vágányokon közlekedtetnek majd. Biatorbágyig a MÁV-síneket fogják használni a szerelvények, majd Etyeken át Bicskéig új nyomvonal kerül kialakításra.  Ezzel…..
Márton Imre Márton Imre 2016.04.01 08:15:21
      Részletek....    Időközben megkaptuk Ossamah doktor úrtól a teljes kéziratot. Íme: "Magasra emeltük az ország zászlaját" Két orvos, aki látja és érti Orbánék plakátjait Rab László Ne engedjük, hogy dr. Gamal vagy dr. Bourgla rosszul érezze magát…..
Túl közel van a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) Bicskéhez, ezért aztán hatalmas és természetes  tömegvonzást gyakorol a gyermekfocistákra és szüleikre. Jó hír - mint amikor végre oázist ér el a sivatagi vándor -, hogy tegnap három fiatal focistát igazolt a…..
Márton Imre Márton Imre 2015.02.25 12:01:20
Sajnos a cikk nagy vonalakban az igazat takarja,de minden munka amit elvégzünk az utánpótlásért a bicskei gyerekekért kárba vész ha hatalmi szóval viszik el az up játékosokat és irónikus válaszok jönnek az elnökség mondataira "HÁNY CIPŐT ADJUNK" stb.....Licences edzőket szerződtettünk hiszen ősszel csak Ágoston László és Földes Gábor rendelkezett megfelelő képesítéssel.Ma már Megyesi László, Sándor József,és Carvalho is képzett edző.Beszereztünk technikai eszközőket az edzésmunkához.Utánpótlás csapatoknak is szerveztünk edzőmérkőzést.Megegyezés van bicskei vállalkozókkal a bicskei utánpótlás támogatásáról,kizárólag csak az up-t hajlandóak támogatni!!!!!!!A B-közép tagjai a felkészülést teával zsíros kenyérrel hagymával segítették.A bicskei utánpótlásból sajnos az elmúlt évben(7 IFISTA FÖLEG )AZÉRT MENT EL,MERT AZ ELSŐ CSAPAT EDZŐJE SZERINT BOTLÁBÚAK VOLTAK ......helyettük Oroszlányból,Tatabányáról,Szárról hozott hasonló korú játékost.Korosztályos válogatott játékosaink közül,már csak Peinlich Dávid van nálunk.Egyre kevesebb a gyerek aki a PC nyomogatása helyett mozogni kíván és aktív tagja akar lenni egy közösségnek.A BTC kis egyesület,szegény rokon lett egy falusi csapat mellett,de azt a munkát amit befektettünk azt már nem veheti el senki a klubtól.Nálunk egy a lényeg :mindenkit szeretettel várunk gyermekcsapatainkba,és bár itt nincsenek csicsás külsőségek,szeretnék ha a bicskei gyerekek ebben a városban ebben a klubban sportolnának,úsznának,fociznának és válnának a sport által egészséges felnőttekké!!!Tisztelettel Márton Imre
Márton Imre Márton Imre 2015.02.25 13:45:05
@Bicskei-Szó: Erre csak azt tudom válaszolni,hogy az utóbbi idöben csak két személy keresett meg,hogy segítséget nyújt a BTC UTÁNPÓTLÁSÁNAK.HOL A TÖÖBBI "JÓSZÁNDÉKÚ"???????????De azt mondom elég volt abbahagyom,mert nekem is egyszerűbb és jobb naponta azt a 2-3 órát a családom körében eltölteni,mint kalapolni,pályát előkészíteni,meccset rendezni hétvégén mindezt INGYEN!!!!!!A havi telefonszámlákról nem beszélve!!!!!Na ki csinálja igy???Már most mondom senki!!
Egy júliustól hatályos kormányrendelet szerint a hulladékszállítás mint közszolgáltatás a jövőben nem minimum heti 30 literre köttetik meg az egyedülálló bicskeinek sem, hanem ez esetben minimum hatvan literre/fő hetente. Ez a költségek duplázódását jelenti.  Történik…..
Széplaki Árpád elnök tájékoztatása szerint gőzerővel zajlik a felkészülés a BTC felnőtt és utánpótlás csapatainál a tavaszi idényre. Február 23-ig tart az átigazolási időszak és több ígéretes játékos is szerepel addig próbajátékon csapatunknál. A korábban…..
Márton Imre Márton Imre 2015.02.11 18:40:30
Tisztelt szerkesztőség! Továbbítom Önöknek az eon ügyfélszolgálatának küldött panaszlevelemet, ha gondolják személyes adataim törlésével nyugodtan jelntessék meg a blogon. Természetesen ha kapok válaszlevelet panaszomra, és igénylik, Önöknek is megküldöm majd.(Azt csak…..
Itt van az alkotmányi háttere azoknak a polgári védelmi beosztásoknak, amiket minden tisztességes háttér-kommunikáció nélkül kaptak meg a város lakói  Fontos és hasznos lépés. Véletlenül azért készítik elő mindezt közvetlenül a választás előtt, mert jól illik abba a…..
Szilágyi László, Bicske Száron élő, PM-s polgármesterjelöltje bemutatásáról ír a Fejér Megyei Hírlap. Többek között nem himi-humi közmunkát akar (amikor a közmunkás munkaköre Bicskén akár annyi is lehet, hogy "bemegyek-aláírok-jövök haza") hanem érdemi.      …..