Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qpci

6 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
qpci 2015.01.31 21:22:08
@FuckBerry: G3-am van. Szerintem azért maradt ki, mert ez egyértelműm, hogy a legjobb. Minek versenyezni a többivel. Aki meg a G3-at lecseréli bármi másra, azt sajnálom. Valószínű nem ért a telefonokhoz.
Laser Refraction Sigma Level 01 Laser Refraction Sigma Level 02 Laser Refraction Sigma Level 03 Laser Refraction Sigma Level 04 Laser Refraction Sigma Level 05 Laser Refraction Sigma Level 06 Laser Refraction Sigma Level 07 Laser Refraction Sigma Level 08 Laser Refraction…..
Laser Refraction Epsilon Level 01 Laser Refraction Epsilon Level 02 Laser Refraction Epsilon Level 03 Laser Refraction Epsilon Level 04 Laser Refraction Epsilon Level 05 Laser Refraction Epsilon Level 06 Laser Refraction Epsilon Level 07 Laser Refraction Epsilon Level…..
Laser Refraction Delta Level 01 Laser Refraction Delta Level 02 Laser Refraction Delta Level 03 Laser Refraction Delta Level 04 Laser Refraction Delta Level 05 Laser Refraction Delta Level 06 Laser Refraction Delta Level 07 Laser Refraction Delta Level 08 Laser Refraction…..
Laser Refraction Gamma Level 01 Laser Refraction Gamma Level 02 Laser Refraction Gamma Level 03 Laser Refraction Gamma Level 04 Laser Refraction Gamma Level 05 Laser Refraction Gamma Level 06 Laser Refraction Gamma Level 07 Laser Refraction Gamma Level 08 Laser Refraction…..
Laser Refraction Beta Level 01 Laser Refraction Beta Level 02 Laser Refraction Beta Level 03 Laser Refraction Beta Level 04 Laser Refraction Beta Level 05 Laser Refraction Beta Level 06 Laser Refraction Beta Level 07 Laser Refraction Beta Level 08 Laser Refraction Beta Level…..
Laser Refraction Alfa Level 01 Laser Refraction Alfa Level 02 Laser Refraction Alfa Level 03 Laser Refraction Alfa Level 04 Laser Refraction Alfa Level 05 Laser Refraction Alfa Level 06 Laser Refraction Alfa Level 07 Laser Refraction Alfa Level 08 Laser Refraction Alfa Level…..
Ne olyan gidára gondoljatok, mint akik Szikora Robi mögött szoktak vokálozni/táncikálni, hanem igazi (rajzolt) őzgidára. Simba-hoz hasonlóan Bambira is az egész erdő kíváncsi, mikor megszületik mindenki meglátogatja a kis herceget, aki még csetlik botlik. Bambi elkezdi megismerni az…..
A jó csokis keksz omlós, de nem száraz, pont megfelelő mennyiségű benne a tökéletes minőségű csokidarab, és leginkább onnan lehet felismerni, hogy ha elfogyasztottunk egyet, akkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy ha többet nem is, de még egyet mindenképpen szeretnénk…..
Megkésett Mikulás napi posztunk következik, alanyunk az Effing Worms karácsonyosított kiadása. A ZS kategóriás horrornak is beillő játék pont arról szól, aminek látszik: egy bazi nagy gilisztával zabáljuk Mikulásország lakóit, majd magát a Mikulást is. Van pár nem túl hosszú…..
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
Nem egy Tutti Frutti, de nem rossz!..
Sziasztok!A kiadóval leveleztem, azt mondták jövőhét hétfőn kezdik el feladni a karosszériákat [holnap, 12. 20.], aki már szerzett be karosszériát újságárustól, stb, az már festhet, matricázhat. Nekem is sikerült beszerezni egy kasznit, egyik kolega segítségével [ezúton is…..
qpci 2011.01.12 15:06:07
@svpocok: A karburátoron a csavarok, kb milyen állásban vannak? Mennyire vannak beljebb, vagy kijjebb a helyükön, mert én cefetül elállítgattam már a csavarokat, lehet azért sem indult be.
Arra, hogy miért környezetpusztító, valamint élelmiszertermelés- és biodiverzitás-ellenes rendszer a bioetanol gyártási folyamata és használata, számos érvet fel tudnék sorolni. Most viszont megpróbáltam utánaérdeklődni, hogy vajon mi a jó benne? Nem a bioetanol-gyárak…..
Elnézést kell kérnem olvasóimtól, a blog írásáának nem az építés kezdetekor álltam neki. Jelenleg a tizennyolcadik résznél járok a nyolcvanból, ami azt jelenti h a teljes hátsó felfüggesztés összeált. Ne aggódjatok szinte teljesen megegyezik az elsővel, melynek…..
qpci 2010.12.05 09:18:11
@Geri 722: Köszi. Persze, hogy elolvastam. Kicsit macerás a bejáratás, de tudom, hogy csak jót tesz a motornak. Lehet, keresek valami hozzá értőt itt a környékemen, mert nem akarom elbaltázni, illetve a hőmérsékletet sem tudom mivel mérni. Meg most hol járassam a gépet, mikor minden havas? Vagy az jó egy állványon is?
qpci 2010.12.18 18:37:47
@jeff59: Nem tudom megnézni a képeket.
SziaszokAki szeretne eladni Merci alkatrészeket, vagy keresne, az ez alatt a post alatt kommentben megteheti, remélem összejön pár ember között az üzlet.(Nem utolsó sorban én is keresek bármilyen alkatrészt tartalékba jó áron e-mail: generals200 *kukac* freemail *pont* hu)További jó…..
qpci 2010.12.07 10:11:16
@prime913: Szia. Én is írtam mailt. Egy-két cucc engem is érdekelne.
Sziasztok!Mivel nem kaptuk meg sem csütörtökön, sem pénteken az aktuális csomagot, ezért most teszek ki pár képet az aktuális állásról, annak aki még esetleg nem szerelte össze a…..
qpci 2010.10.22 06:16:22
@Nr01: Igazad van. Az ajánlottat alá is kell írni a postásnál, hogy átvetted. És igen, 2 kg-ig levélként lehet feladni. Természetesen a súllyal egyenesen arányosan nő a kézbesítés díja is. Elég sokat járok postára, onnan tudom. (posta.hu/kepek/upload/2010-07/20100701_tarifatabla_HU_NET.pdf rögtön az első bekezdés)
Sziasztok!Gondolom sok mindenki megkapta már a motor első elemét a forgattyúsházat, innentől elég sok lapon keresztül a motort fogjuk építeni! Már ránézésre is sok erő rejlik a motorban, és látszik, hogy nem egy amatőr darab.További sok sikert mindenkinek az építéshez!..
qpci 2010.08.29 08:27:44
@Nr01: Én olyan 4-5 ezer Ft körüli áron látok izzítókat. Aki esetleg ért hozzá, ajánlhatna, mert én pl azt sem tudom, hogy ugyan olyan-e a csatlakozója mindegyiknek, stb.
Az RC-medellek építése rengeteg lehetőséget kínál, legyen szó hajókról, repülőkről, esetleg tankokról, netán autókról. De honnan is ered az RC kifejezés? Az RC az angol radio-control, azaz távirányítású szóból származik. Az elv egyszerű: a pilóta (igen pilóta!) kezében…..
Az esetleges találkozó, és szeméyles kíváncsiságom miatt meg kell kérdeznem ki melyik városban építi az Autót? Csak a jöüvőbeli helyszínválasztás miatt. Bár még elég messzinek tűnik, nem tagadom:)..
qpci 2010.07.29 06:58:33
qpci 2010.07.30 09:56:38
Esetleg lenne pár ember aki a modellek elkészültekor összejönne egy közös tapasztalatcserére, modellezésre esetleg barátságos tudásösszemérésre, a teljesen fair körülmények adottak, a megeggyező tulajdonságú autók miatt:D, eltekintve a pár tuning megoldástól, de talán nem…..
Remélem ezt már mindannyian láttátok! Bocs azoktól akik már kismilliószor... Aki esetleg majd így tudja irányítani, az adhat nekem is pár leckét vezetésből! ..
Hogy őszinte legyek hossz éveken át annyit mondott nekem az a szó, hogy egy nagy kerek doboz az autók hátsó tengelyének közepe fele... Aztán ahogy egyre többet néztem a Discoveryt lassan lassan egyre konkrétabb kép alakult ki bennem róla. Az vezetett rá leginkább erre az egészre,…..
qpci 2010.02.01 09:58:02
@Crazy_Pilot_[HUN]: Gondolkodtam én is a papírral, meg azon is agyaltam, hogy vékonyan bekenni sziloplaszttal, a csapágyak helyén is, de tényleg vékonyan, aztán arra jutottam, hogy hagyom, jól telenyomtam zsírral, azt annyi. Ahogy utánaolvastam több oldalon, ahol ezzel foglalkoznak, már a profibbak is, azok is csak a bolygóműbe tesznek olajat, a tányérkereket zsírral kenik. A hígabb zsír, vagy olajjal kevert zsír, is jó megoldás. A csapágy külső házba illeszkedése sem tökéletes, picit mintha bekerülne zsír a csapágy külseje, és a ház közé. Lehet oda jó lenne egy vékony papírtömítés, de akkor meg lehet a ház feszülne. Mindegy, már összeraktam tele zsírral, így marad. Ha lekopik a fogaskerék, veszek rá újat.
qpci 2010.02.09 10:43:51
@ricsi22: Szerintem az fém. Azért tűnik műanyagnak, mert sötét színű. Szerintem olyan anyagú, mint a féltengely lehajtások (www.amg-mercedes-racer2008.de/modell_bauteile21-40.php pl 25-ös csomagban).
Az autó különlegessége, hogy a Kyosho egyik (ha nem a legjobb) belső égésű motorjával van szerelve, egészen pontosan GXR-28 Bigblock Extreme Powerrel, melynek lökettérfogata 4,53cm3 és teljesítménye több, mint 3 lóerő, melyet megközelítőleg 30.000(!!!) percenként fordulaton ad…..
qpci 2010.01.13 06:27:44
@Crazy_Pilot_[HUN]: Nem hiszem, hogy felemelik. Mert volt olyan rész, mikor csak 2-3 mütyür alkatrész volt az újság mellett. Szerintem ki van ez találva, hogy megérje nekik úgy, hogy végig marad az ára a csomagnak. Így is közel 200 ezerre jön ki. Plusz az üzemanyag, amit neked kell megvenni, nézegettem, nem olcsó.