Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pihito

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erről a videóról fog beszélni mindenki holnap, akit érdekel a gasztró. Nem láttam még ehhez hasonlót sem a gasztronómia világából, pedig elég sok étterem filmjét megnéztem már a világból. Vigyázat, felkavaró képek! DiverXO [short film] english from m.Ortiz on…..
pihito 2014.11.08 22:41:00
@megasün: rég volt már a bejegyzés, csak most tévedtem ide, bocs, de én meg azt nem fogom megérteni soha, hogy valaki hogyan keverheti picassot pollockkal..

..akkor most ér egy hónappal később is erről beszélni?
pihito 2014.11.09 12:41:18
@megasün:
Félre ne érts, én nem az ételekről beszélek, azt nem tudom és nem is szeretném megítélni, hogy a bemutatott kaják vagy a szegedi halászlé-e a jobb, vagy hogy finomabb-e a tálalás módjától(de erre rátapintottál, mert bajai vagyok :) )Én a filmről beszélek. Abban biztos vagyok, hogy "valaki úgy próbált hatásvadász lenni a gasztronómiában" és jogosan, hogy 20.sz-i és kortárs képzőművészeti utalásokkal jól teletömködte a kis videóját. Aki ennyire képben van, arra igazán nem mondhatjuk, hogy giccses. Ezért említettem, hogy szegény picassot ne rángassuk bele a dologba. Helyette említhetnénk pl az absztrakt expresszinista pollockot, vagy a szürealista mirót vagy a kortárs flavint. Arról nem is beszélve hogy 13 embert láthatunk a nagy asztal körül--utolsó vacsora, hm?
a művészet sznobság?
szerintem ez nem a garnéláról szól
Nem gondoltam volna, hogy egy saját 'találmányom' is bekerül éttermi kínálatba, (na jó, egyszer mégis, amikor a Hunnium versenyén a pálinkás meggyragus, kacsamell misós pürével bekerült a Kistücsökbe), alaposan meglepődtem, amikor épp a narancsos lecsóm jött szembe tegnap egy…..