Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vologya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét történései elég szépen rávilágítottak arra, hogy miért lenne érdemes elköszönni az óbaloldaltól, és  inkább az újabb pártokba helyeznie a bizalmát annak, aki baloldalinak vagy liberálisnak tartja magát.  Ami a szociknál folyik, az tragikomédia. Molnár pártelnök sasszézása igencsak…..
Vologya 2016.09.04 18:04:45
@ulpius66: Ez vicces. :D
A zsidóság és a kereszténység nem is külön vallás? Vagy a zsidóság megszűnése még mindig előfeltétele lenne a kereszténységnek? Európa megmentése jegyében ült le Erdő Péter katolikus érsek-bíboros és Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség rabbija beszélgetni egymással a Párbeszéd…..
Orbán Viktor agresszív külügyi pincsije keményen beleakaszkodott Bill Clinton bokájába. (Jelentéktelen - pipa; beltenyészet félresiklott eredménye - szellemi és nem fizikai értelemben, ezzel már pipa; nagy a hangja - pipa.) Biztos nagyon fáj ez a harapás Clintonnak, csak nehogy egyszer - ha…..
Vologya 2016.05.19 11:06:33
@BircaHang Média szerkesztősége: Pontosan. Kivéve persze 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban. Ha a ballibek nyernek, akkor természetesen nem történt csalás. Aztat mindég csak a fasisztákok csinálják. :D
Vologya 2016.05.19 13:28:18
@BircaHang Média szerkesztősége: Igen, ez már az agyérelmeszesedés következménye náluk. Kicsit nehezen viselik, hogy átlépett rajtuk a történelem, és 70 év alatt senki sem vevő a baromságaikra. Olyanok ma a ballibek, mint az alzheimeres nagyapó, akinek türelmesen végighallgatják a történeteit az unokák, majd csendben legyintenek rá, sőt, talán még ki is nevetik a háta mögött.
Az, hogy egy 77 embert lemészároló neonáci tömeggyilkost háromszobás luxuslakosztályba zárnak, már csak mifelénk, Európa barbár és elmaradott alvégén készteti hörgésre az embereket. Aztán ez a figura megnyeri az embertelen tartási körülmények miatt indított perét a norvég állam ellen. Én pedig azt…..
Vologya 2016.04.21 22:06:54
@Zka: De ha egyszer a libsik szartak el mindent...!
Skóciában, East Lothian közelében, az Aberlady-öbölben találhatóak meg a II. világháborús, X-Craft típusú mini tengeralattjárók roncsai. Az öbölben sok más hajóroncs mellett két X-Craft tipusú tengeralattjáró kiképző változata is megtalálható a turisták nagy…..
Top 100 album of minden idők, mielőtt meghalsz, ezeket hallgasd meg, mérföldő a nemzetközi/magyar rock történetében, stb. stb. // // Pedig attól mérföldkövek, mert valami véleményformáló kitalálta, de amúgy senki nem meri bevallani, hogy nem érti őket - sőt: esetleg…..
Vologya 2014.09.04 07:09:03
@Trónkövetelő: Erről van szó. Az igazi férfiak a Sikonyától tanulnak.