Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LevélLakó

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztatészta Mai recept 2015.05.12 11:59:04
Szeretném veletek megosztani a Nap család és Ma, a kisfiúk történetét. Nap néni és Nap bácsi Mindenhol éltek, elégedett, jószívű, mosolygós emberek voltak. Nem volt ez mindig így, de a sorsuk megtanította nekik, hogy az életet csak úgy tudják boldogan élni, ha a mának…..
Kezd zöldelni és leveleket növeszteni a fűzfa a kertben. Ez annyira nem is érdekes, viszont egyéb elfoglaltságok miatti hallgatás után mi is jelentkezünk. Magunk mögött hagytuk már a telet -csillagászatilag legalábbis- és ahogy elterveztük, tavasszal jönnek a munkálatok. Eddig…..
A múlt héten a Görbe Nórával készített Linda-napi interjút adtuk közre, úgyhogy logikusan adja magát, hogy most közelebbről is szemügyre vegyünk egy Babettát. A Jawa Babetta Magyarországon még ma is a népszerűbb járművek közé tartozik, bár egy jelentős részük a…..
Levél-Lakó Variációk 30m2-re 2015.02.15 18:55:22
Hurrá, megszülettek az első gondolatok, elkészültek az első vázlatok a fürdőszobára. Íme! Variációk fürdőszobára 2015.02.15-én Alaprajz 160x160 cm-en     Látvány :  ..
Tisztatészta Tésztacsokor 2014.11.18 12:33:51
Sokat kellett várni rá, tudom. DE! Végül csokorba szedtem és most átNYÚJTom szeretettel. Ízlelgesd, s remélem, bátorságot ad, hogy szívvel-lélekkel Te is tésztát gyúrj családodnak. A csokor több szempontból különleges: fényes, ízes és színes. FÉNYES, mert angyalok…..
Halihó! Ma kicsit közelebb kerültünk a célhoz, mármint, hogy be lehessen fűteni a Levél-lakban. Jelentem a kémény-ellenőrzési projekt sikeres volt.  Először kitakarítódott a kémény alja. Aztán a kéménytisztántartó nyíláson keresztül tükör híjján fénykép készült.…..
Levél-Lakó Cuca Nektek! :) 2014.11.21 15:47:43
Sziasztok ismét!  A helyzet az, hogy meg kell magyarázni a sokáig tartó hallgatás okát, ami nem más, mint hogy nagy munkahelyváltásban vagyok. Idén már a 2.-ban és ha minden jól megy, akkor december közepén kezdek a legújabb munkahelyemen, de ha lehet akkor a beszámolókkal még…..
Levél-Lakó a következő 2014.09.29 21:44:32
Kedves Kitartóak! Többé kevésbé lehet tudni, a nehezen születő bejegyzések okát, bizony elfoglaltak vagyunk. De örömmel tölt el minket hogy aki már másodjára olvas, az bizony tényleg érdeklődik a kis Levélke iránt. Ezt a nevet szánjuk neki majd a keresztségben egy szép nyári…..
Levél-Lakó az első 2014.09.02 19:33:27
Kedves Olvasónk!  Ez az első bejegyzésünk amit az első kint töltött végre napfényben fürdő nap után töltöttünk a Levélkében. így neveztük el ugyanis egymás között a házat-telket, amiről majd írni szeretnénk itt Neked, Nektek, akit érdekel hogy mi történik éppen…..