Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nlaci

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
nlaci 2011.12.14 14:01:22
@Maddness69:
Ez marha jó volt!

Van még bónuszban egy kis felsőbbrendűségi érzésed... xD
T Joe nem készült fel eléggé a fapados repülésre, pótdíjat fizethetett extra böröndje után. Ha lemérte volna az otthoni becsekkolásnál a kézitáskáját lézerrel, kiderült volna, hogy egy centivel magasabb a megengedettnél:A Wizzair soha nem merül ki újításokban, ha a pénzedre…..
nlaci 2011.10.18 13:44:58
@pruntyike:

Na ezt az "óriási kézipoggyászokat vonszoltak fel a gépre" azért nem hiszem, mert azt ügye nem tudja felrakni a tárolóba. De aki tényleg ezzel akar trükközni az meg is érdemli, hogy többet fizet. Én mindig lemérem a bőrönd súlyát és méretét is. Ha már egy kicsit is határeset nem kockáztatok. (kicserélem kisebb bőröndre, Tescós zacsira akármire) Aki meg vagány az utazzon a BKV-n, vonaton is jegy nélkül mert az is izgi...
Attila Bécsben szeretett volna gyorsan albérletet találni, ez okozta a vesztét. Bár sorra észlelte a gyanús jeleket, csak meggyőzte magát, hogy kétszer is pénzt utaljon a őszinteségét bizonygató ismeretlennek.Ausztriában szerettünk volna albérletet. Nem olyan régen találkoztam…..