Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike Blind

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Nincs idő meghalni 2021.10.01 20:12:25
Régen volt egy mondás a Bond rajongók körében: “Nincs Bond film erények nélkül.” Aztán elkészült a Spectre. A Nincs idő meghalni pedig minden idők legrosszabb 007-es kalandjának az egyenesági folytatása. Amiben a főszereplő nem akart játszani. Ahonnan lelépett az eredeti rendező, az egyébként…..
Ül egy amerikai, egy japán, egy észt, egy norvég, egy belga, egy francia és egy magyar az asztalnál. Azt mondja az amerikai: hű de borzasztó ez a bor! Nem kell megijedni, nem fogok vicceket mesélni, és a felsorolás sem teljesen stimmel, japánból például sokkal több volt és volt…..
A magyar emberek jó okkal utálják a gazdag embereket. Az elutasítást felszínesen szokás az SI-faktorral magyarázni, azt hiszem azonban, hogy a valós érzés ennél mélyebb. A magyar ugyanis általában a politikai hatalomtól kapja gazdag emberét - ezért oligarcha -, míg az elavult…..
Amíg megy a huza-vona arról, hogy pontosan melyik útszakaszok lettek fizetősek, újra ingyenesek esetleg többször fizetősek, körbenéztünk, hogy melyik ország hogy intézi hasonló ügyeit a környéken. Elöljáróban annyit, hogy ha svájciak lennénk, az éves autópályamatrica 1200…..
Mike Blind 2015.01.29 21:36:15
@szevabá: Fikázás helyett tanulj meg olvasni, és ha megy már az olvasás akkor értelmezd is azt! Én nem panaszkodtam, hogy nem tudom az autómat fenntartani, csak a száraz tényeket közöltem. Az, hogy mennyit keresek, ne érdekeljen! Hidd el keresek annyi pénzt, hogy angliai viszonylatban is eltudom tartani az autómat. Ha értelmezted volna amit leírtam, akkor azt is tudnád, hogy magyar cégtől kapom a fizetésem. Azt hiszem lenne Magyarországon sírás-rívás, ha olyan összeget kellene fizetni egy autó fenntartására mint Angliában. Ezt jövedelem arányosan értem. Nem a fotelből kell osztani az észt, hanem mozduljatok ki Trollok és nézzetek szét a nagyvilágban személyesen!
Érdekes fejlesztésről érkezett hír Romániából: több ezer üzletben lehet egy Bitcoin-alapú mobilfizetési rendszert használni. Romániai sajtóhírek szerint mintegy 6 ezer üzletben lehet használni a NETOPIA mobilPay nevű mobilfizetési rendszert. A dolog érdekessége, hogy nem csak…..