Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zseni

25 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráérős napjaim egyikén, - ami nincsen sok manapság, aminek örüljön Hoffmann Rózsa meg a társadalombiztosító – úgy döntöttem, hogy akkor önként szaladok bele a tőrbe (majdnem Achilleiusi jelent) és bemegyek a bankfiókomba. Nevét nem említeném, mert abszolúte nem az ott…..
Zseni-mester Kontrablog 1. 2011.10.31 23:18:27
Az önrombolás/önpusztítás nem gyerekes, infantilis, felnőtté válástól félő reszkető, Istent félő dolog, hanem a legeslegkomolyabb dolog.  Nem csak a szervi hatásai, amennyiben szervi rombolásról beszélünk, hanem a mentális, pszichológiai hatásokat is felvállalja, amivel…..
Zseni-mester Albertirsa 2010 2010.07.20 22:06:00
Na ezt most Guszti kérte. De amugy is meglett volna. Nem, nem a szifiliszemről beszélek. Hanem az idei Albertirsa beszámolóról. Na, akkor lökjük alátok a sztorit.Valahol ott indult, hogy Atával (idén hadd ne használjak fedő neveket, aki nem meri felvállani magát, az alapvetően nem…..
Vuvuzelától terhelt napjainkban (köszi Zoli) is jut idő postolásra. Volt itt minden mint a búcsúba, meg a nemigondozóba. Nem is győztem feldolgozni a sok adatot, és az előzetes blog-scenarioval ellentétben nemhogy kevesebbet postoltam, de semennyit. Akkor bele is csapok a lecsóba.…..
A cím még egy fogadás tétje is lehetne, akkor biz sokan visszanyerték volna a jegy árát.Nosza akkor most megpróbálom leírni, hogy milyen is volt a budapesti Metallica koncert. Mivel eme blog portálnak is az Index a szülőanyja, mint azoknak a postoknak is, amik a koncert…..
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Találkozzunk a Ferenc körútnál 19:30kor, hogy bekötött szemmel, és egy táblácskával elinduljunk megünnepelni születés, név -és nőnapot. Séta a Nagykörúton hű barátaimmal, akikről tudni kell, ha az embernek ilyen barátai vannak, akkor nincs szükség ellenségre.Azonnal jön az…..
Zseni-mester Apám beszólt 2010.01.29 22:28:34
18:33 telefon LANgusztától. Ügye jössz holnap Délegyházára? Persze. Korcsolya van? Nincs. Sebaj. Találkozunk Csévézőnél, gyere. Oks. Mindez történjék a Keleti pályaudvarnál a kijelző alatt pénteken. A péntek egy amúgy is szar nap, állapítottuk meg Rékával vagy 8 éve.…..
Mr. JaZ felszólított, hogy ugyan már, bloggoljam már meg Irsát.Ennyi felkérés után esküszöm elgondolkodom egy olyan blog oldalon, ahova csak akkor írok és olyan témába amire felkérnek. Pénzt is kérhetnék érte. Vagy pucér nőket. De minek többet. Elég egy is, mert több nő…..
Mi a jó kiadós édes fa**om van veled? Mi csinálsz? Hova lettél? Megvagy ba**meg?Jól vagy? Iszol te eleget, édes apám - itt egy pálesz-?!Ilyen és ehhez hasonló verbális kommenteket kapok már hetek óta. Hiányzik a szűk, de annál hűségesebb blograjongóimnak (van vagy 2) új…..
Meglehet a Sziget 2009 évadjáról jó pár blog, bejegyzés, hírportál beszámol, de önmagam esetebén úgy foglalnám össze a szerdai napot, hogy: Ki az édes faszom az a Lilly Allen, és aláírattam. Akkor haladjunk szépen sorjában, mármint amire emlékszem... Első megemlítendő pont…..
Zseni-mester magáncélú kérésre 2009.06.10 22:21:00
Rékáról nehéz komolyan nyilatkozni. Nem is lehet. Mert 1.se Ő se én nem vagyunk szociologiailag átlagosak, illetve 2. csipkebokor vessző.2009.06.09.06:00 ébredés06:12 kelés08:31 buszmegálló08:43 vonatállomás -Rákosliget -09:23 Gödöllő10:00 Gazdaságpolitika vizsga11:26 vonat…..
Az ember büszke. Az ember határtalanul büszke. Az ember olykor megelégedett. Az ember ilyenkor meghalni szokott.Irodalom tétel. Érettségi 2009. 3 féle ember létezik, aki érettségizett, aki érettségizni fog illetve dzsenifer és renátó. Demokrácia van. Szeretjük az országot, úgy…..
Zseni-mester re-blog 2009.06.01 12:48:06
Az nem úgy volt kérem szépen! Misi (aki nem fiú, hanem a másik) szerint: http://www.szasza-szerint.blogspot.com/Az egész felveti a kérdést: létezik-e e férfi és nő között (sex előtt vagy után) barátság. Létezik, csak előfeltételei: 1. még részegen se akarj hozzányúlni2.…..
„A horgok szakállát meg nyomjátok le! Bpete”  jött emailon az utasítás. Tudni kell, hogy egy alig néhány centis műlégy horga igen kicsi a rajta lévő szakáll meg szinte alig látszik. Szemüvegben és nagyítóval kísérleteztem, de az eredmény gyakorlatilag…..
Fröccsöt és tyúkhúslevest neveztek el róla, de színészként ma már csak a szakemberek ismerik – az öröklétet semmiképpen sem tagadhatjuk meg Újházy Edétől. Élete és utóélete bizonyság arra, hogy a hasával is lát az ember, nincs ebben semmi szégyellnivaló. Igaz, az…..
Zseni-mester komfort érzet 2009.01.12 21:54:15
A történelem előrehaladtával az ember egyre fontosabb és nagyobb háborúkat vív, melyben egyre kevesebbet használja tényleges fizikai erejét. Ezt az ember elsősorban lustaságának, másodsorban elméjének köszönheti...
Zseni-mester A ti karácsonyotok 2008.12.14 21:19:58
Na, jó! Én tényleg nem akartam, de ha már olyan világot élünk, ahol különböző „minél több ismerősöm legyen” portálon üzengetnek nyilvánosan egymásnak, olyan 13 éves kölkök, akik a magánszféráról annyit tudnak, mint Szent Péter a gonorreáról, és még minden…..
Belátható, hogy grappát inni autentikus környezetben az ideális. Mivel Voportóval grappára támadt kedvünk, nosza felkerekedtünk ide:   A hagyományoknak megfelelően egyrészt erődöt építettünk közepesen bebaszva, majd szerepeltünk kicsit a…..
Asszed vicces voltál? Mi legalább megtehetjük, hogy a Magyar Gárda hatósugarán kívül élvezzük a Nap égető, bőrbarnító nyalábjait. Igazat is adtam mérnök közeli végzettségű, áldott legyen a neved ismerősömnek. Végül is savanyú a szőlő, mondta az oroszlán és megette a…..
Zseni 2008.08.22 22:36:08
urbánus menekülés Ballagás 2008.05.01 08:50:00
Állítólag 1830-tól a főiskolát végzettek, tehát elbúcsúzók ünnepsége volt a ballagás. Innen terjedt el országszerte, ma már mindenhol megrendezésre kerül. Eredete a középkori lovagoknak a lovagi tornára, a mesterlegények vándorútra, a diáknak más városba indulásakor…..
Persze, mert a magyar értelmiségi csak a térképészek narancssárga vastag vonalán túl tudják magukat kikapcsolni. Beülnek autónak csúfolt négykerekű csodatákolmányaikba és élvezik a hibrid hajtást az Appenini félszigetig. A motor annyi naftát eszik olajválság idején, mint…..
Következő posztom hadd ajánljam saját szűzességem emlékére. Ha elolvassátok megértitek. XVI. kertvárosi kis kerületünkben épült egy új uszoda... nevezetesen Mátyásföldön, az Erzsébetligetben... ezért annak neve mily meglepő módon, mint lányunk első menzesze....…..
Kedd. Reggel gyors és korai kelés, majd irány Velencefürdő az új FLIRT-tel, kérdem én hova lett a régi retro vonat?Kiáztatom pesti köcsög lúdtalpas lábam. Barátnőmmel oldalomon, szendvicsekkel és itallal a hónom alatt, szőr nélkül, mert ügyebár a férfi is legyen igényes és…..