Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valogatos2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan kérdezgetik, mi a sikeres fogyás titka? Sok helyes válasz lehetséges, talán minden válasz együttes alkalmazása, de az első és elengedhetetlen első lépés a sütemények, csokik, édességek elhagyása. Most biztos sokan mondják, hogy egy kis bűnözés belefér. Nem, nem fér…..
Nyugalom, nem Wayne Rooney mond le a heti háromszáz kilós álomfizetésről, mégis, kiszakad egy darab a United szívéből.   A magam részéről mindig bírtam a futballpályák lelkes kisiparosait, az olyanokat, akik bár különösebben jól nem tudtak, mégis imádtak focizni. Ha engem…..
valogatos2 2015.01.28 15:18:11
A tavalyi év végén a fővárosból sok helyről ingatlanpiaci fellendülésről számoltak be a közvetítők, mely elsősorban a panellakásokat érintette. A Balla Ingatlanirodák elemzői megvizsgálták, hogy vajon ez a jelenség elérte-e a VII.-VIII. kerületet, ahol panelek helyett…..
Vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor nagyon, de nagyon haszontalannak érzi az iskolapadban, pláne az egyetemen tanulással eltöltött időt. Én ezen rendszerint akkor szoktam elgondolkodni, amikor adótörvények újabb és újabb módosításairól hallgatok hosszú…..
Magyarország egy mintaország, tele rengeteg sikeres és ügyes emberrel. Másik meghatározó dolog itthon az, hogy szinte mindenki, kivétel nélkül: fotográfus, dj, gasztro- szakértő/blogger és személyi edző. Ahhoz, hogy Te is DJ lehess, szedd le a Traktor DJ Studio-t és máris DJ vagy!…..
Helyi önkormányzatok licitálják egymást felül olyan jogszabályok megalkotásával, amelyek valódi és néhol bevallott célja is a cigány származású állampolgároktól való megszabadulás vagy az ő távoltartásuk. A nyilvánvaló kirekesztés mellett külön figyelmet érdemel az a cinizmus, amivel elintézik a…..
Ezúton szeretnék gratulálni Zsuzsinak, aki 20 indulóból a megosztott 16. helyet nyerte el a 2014-es Mr. Olympia-n Women's Figure kategóriában:) Uraim, kérem csatolják be öveiket és görgessenek lejjebb! ..
valogatos2 2014.09.23 10:31:07
@gigabursch: melyek azok a sportok(konkretan) amikre azt mondod, hogy fujj ez mar "tulzas"?
Testepites ok. Atletika belefer? Magasugro jo, a nehezatleta rossz? Vizilabda, kerekpar? Egyik sem csinal klasszikus noi alakot.
Szimplan csak a sportteljesitmenyt kene nezni es nem azt, hogy dugnad-e.
valogatos2 2014.09.23 12:17:06
@diszkriminans: szerintem ott rontod el, hogy a teljesen csoffadt, izommentes atlagnohoz hasonlitod.
A legtobb embernek pl zero a szeleshatizma, tricepsze, valla, laba stb.

Valojaban az atlag aranytalan es ha megnezel egy anatomiakonyvet, ott lathatsz aranyoshoz kozelitot.
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..