Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kaptam.   Esztelen ez a sztrájk, előzőleges bejelentés nélkül, csak úgy találomra! Decemberbe azon aggódott sok egyetemista, hogy haza tud-e menni az ünnepekre! Most, februárba egy vizsgámról maradtam le a sztrájk miatt. Egy országot vesznek semmibe, és egy országgal…..
autózz! Rendőrautó tilosban 2008.01.17 17:52:00
Ha már reggel rendőrös sztori volt és mostanában nagyon el vagytok kényeztetve posztokkal, akkor kaptok még egy rendőrös történet, ezúttal mm-től, ami szövegben igen tömör, a képek viszont annál többet mondanak... És ezek a rendőrök, úgy tűnik, hogy nem fáztak és ki mertek…..
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..
Luka 2008.01.17 20:20:32
az aeroviva hírlevélre egy gyenge pillanatomban beregisztráltam kb 1,5 éve, nyaralási lehetőséget keresve. irgalmatlan balf@szságomban a céges e-mailcímet adtam meg, azóta özönlik a jobbnál/jobb ajánlat. Amikor egyszer nyárom egy nap alatt kb. 15 hírlevél jött (mindegyikből aztán duplán még1x), kértem, hogy töröljenek az adatbázisból. Válaszként jött még vagy 10. Aztán írtam nekik, aztán megkerestem a marketinget és nekik is írtam, de csak jött, jött a hírlevél. Aztán a hírlevél vonatkozó linken próbáltam leíratkozni. A végén az IT azt javasolta, hogy jelezzem a Hírközlési Felügyeletnek, hogy leszarják az adatvédelmi törvényt, és majd jól megbűntetik őket, vagy tegyem a feladót a levélszemétbe letiltottnak. Azóta jóleső érzékkel ürítem a Junk Mail foldert tele aerovivás levelekkel. Innek is üzenem nekik, hogy küldjenek még legalább 10-et naponta, akkor sem utazok velük, ha 10 forintért elvisznek Zanzibárba az összes haverommal és mindenkivel együtt, amiker rámutatok az utcán. Béke