Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeérGyuri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lizsé Miért ne? 2014.11.02 21:29:15
A sajtót (jogosan!) annyira elfoglalja a sok belföldi és külföldi esemény, hogy nem igazán reagált a Városliget Zrt új pályázatkiírására. Ezek szerint az eddig beérkezett pályázatok között nem volt olyan Új Nemzeti Galéria-Ludwig Múzeum terv, amelyet a zsűri egyértelműen…..
Hunyaditéren Terézvárosi anziksz 2014.09.23 09:36:43
 Kivételesen most a képek beszéljenek helyettünk, akit egy kicsit is érdekel Terézváros múltja, jelene és jövője, az feltétlenül nézze meg az alábbi két videót.      ..
Szeptember 15-én átadták a budapestieknek a Liget Budapest Projekt által kiírt Mi Padunk – Mi Placcunk pályázat pályamunkáit – azaz a Városligetet övező kerületek iskolásainak padfestményeit.  Erre több mint száz pályázat érkezett, amelyekből 53 valósult meg.  Baán…..
Tegnap reggel a Lánchíd Rádió gondolt egy merészet és korán reggel felhívta Hassay Zsófia polgármestert, érdeklődvén Terézvárosról. Miután az elmúlt hónapokban „volt itt minden, mint a bucsuban”, ezért izgatottan figyeltük, hogy szóba kerül-e kedvenc Hunyadi terünk. Nos,…..
A mai, köpködéses kampányvilágban mindenről szó esik, csak a szépről, a teljesítményről nem. Hát, most juszt is erről beszélünk. A Hunyadi térről, Terézvárosról. Mert nem csak a palotamutyik, az előző vezetés erősen korrupciógyanús ügyletei, a nyárközepi szörnyűséges…..
Lizsé Városligeti néprajz 2014.09.01 12:01:45
Új elemmel gyarapodik blogunk. Most már nem csak a betűk és a fényképek, hanem a videóanyagok is segítenek eligazodni a városligeti fejlesztés és az új múzeumi negyed, időnként a szakmát háttérbe szorító, politikailag vezérelt háttérvilágában. Ahogy a KPMG-tanulmányt…..