Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unknownymus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 70-es években aligha gondolta Nagy Feró, hogy valaha musical készülhet a Beatricéről, a frontember valószínűleg annak is örült, ha sikerült valahová leszervezni egy koncertet. Most megtörténik a korábban elképzelhetetlen: színpadon elevenedik meg a Ricse története.  ..
unknownymus 2017.05.18 19:00:56
@Slepy:

A sztori igaz, csak a zenekar nem stimmel. A CPG koncertjén történt meg ez 1982. március 5-én, amikor a Ricse már nem is létezett.
A Tankcsapda kis hazánk legjelentősebb, legfontosabb és legnépszerűbb zenekara. Nincs olyan rocker, aki ne ismerne fel legalább egy TCS örökzöldet rögtön az első hangtól kezdve. Épp ezért furcsa, hogy ez volt az első alkalom, amikor Lukácsék főzenekarként igyekeztek megtölteni a Papp László…..
Különösen kedves számunkra 1995 zenei szempontból, mert nagyjából ilyenkor kezdtünk el metal zenéket hallgatni és nagyon sok ma is kedvenc lemez pont húsz éve jelent meg. Akkor is meg voltunk róla…..
Széttört álmok Alligátor demó 2012.08.02 01:08:18
Hosszabb kihagyás után jön következő felvételünk, az Alligátor együttes demója 1973-ból. Azért pont ez, mivel a Kex után időszerű, hiszen a Kex volt dobosa Kisfaludy András ütötte ebben a formációban a bőröket. A Taurus bukása után úgymond ide menekült Radics. Játszhatott…..
Óriási tévedés azt hinni, hogy 2014-ben már csak vicces, utópisztikus felvetés lehet az, hogy zenekarokat cenzúráznak a lemezborítóik miatt. A véreskezű cenzor az elmúlt napokban kezdte el szedni áldozatait, ezúttal a világ legnagyobb zeneboltjában. Az iTunes önjelölt…..