Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pantano

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vereséggel végződő hétvégi Bajnokok Ligája megmérettetés után most újabb komoly erőpróba vár a bajnoki címvédő Juventusra, hiszen a szezonban mindeddig százszázalékos AS Roma látogat a hasonló eredményességet mutató zebramezesek otthonába. Hat hétnyi kényszerpihenőt…..
pantano 2014.10.05 20:42:50
@Rivendell: ez az te madár,még írd le kis betűvel és hibátlanul a Juvet!
Hogy szopd ki Totti faxát!
A Juventus kihirdette keretét az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen az olasz bajnoki címvédő a tavalyi döntőst otthonában próbálja majd megmutatni, hogy visszatért az európai elitbe. A keretbe visszatért Martín Cáceres, azonban továbbra is…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a bajnoki címvédő Juventus szeretne új, 2018 júniusáig érvényes szerződést kínálni a csapat ihletett formában játszó argentin támadójának, Carlos Téveznek.  Az új szezonban Tévez mindeddig öt találkozón lépett pályára a zebracsíkos…..
pantano 2014.09.29 15:16:28
A Juventus kihirdette keretét a Cesena elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen a bajnoki címvédő az első osztály újoncát fogadja majd a Juventus Stadiumban. A zebramezes csapatból bizonyosan hiányozni fog a Milan elleni rangadón sérülést szenvedő Martín Cáceres, valamint a…..
A Juventus 23 fős keretet nevezett a Milan elleni rangadóra, s a legfontosabb hír az lehet a torinói csapat szimpatizánsai számára, hogy a tavasszal térdműtéten áteső Arturo Vidal ismét Massimiliano Allegri mester rendelkezésére áll majd, míg Andrea Pirlo és Andrea Barzagli még…..
pantano 2014.09.21 08:06:17
@babo0410: ők,nem ezt a Milan-Juvet nézték,az értelmesebbek belátják,hogy nem sok közük volt a derbyhez.
A Juventus 21 fős keretet hirdetett a Bajnokok Ligája csoportkörének első megmérettetésére, amely során az Öreg Hölgy a svéd bajnok Malmö FF együttesét fogadja majd a Juventus Stadiumban.  A zebramezes csapatból bizonyosan hiányozni fog a sérüléssel bajlódó Arturo Vidal,…..
A torinói székhelyű Tuttosport úgy értesült, hogy a Juventus az átigazolási időszak utolsó napján próbálkozhat az Atalanta csapatánál Germán Denis leigazolásával. Miután a Juventus a nyár során sikertelenül próbálkozott több csatár leigazolásával, a torinói klubvezetők…..