Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dart Anyan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már tényleg nem hallani mást mindenhonnan és nem lehet olvasni mást mindenhol csak azt, hogy a 40 feletti önálló, magukat eltartani képes, elvált nőknek aztán ezen a Földön már semmi esélye sincs újra kapcsolatba kerülni, mert ugye 1. a 40 feletti férfiak legfőbb célja épp csak kiszabadulva…..
Dart Anyan 2014.09.01 15:29:15
@D1255: Ez az egyik opció igen. Nézd. Voltam fiatal apuka- 27 éves voltam, amikor a nagyobbik fiam megszületett, talán ma mondhatom, hogy "fiatal". Nem igazán vágyom már a pelenkázásra, annyira élvezem, hogy a srácaimnak nem a seggét kell törölgetni, hanem lehet velük hegyet mászni, kenutúrákon tüzet rakni stb. Örülni a focipálya szélén a góloknak, megjutalmazni a jó bizonyítványt.
Imádnám az "érett" társ intimitását, szexuális túlfűtöttségét és persze azt a szabadságot, amit a jó jövedelmi viszonyaink kínálnak. Ebből a szemszögből hidd el nekem, nagy a dilemma. Pontosabban egyre kisebb, mert ez már inkább kényszerpálya, amin változtatni illik.
Dart Anyan 2014.09.01 14:36:32
@Pixynor: Ne fogadj! Azért írtam, hogy elmondjam nektek: igenis vannak helyzetek, amikor a 40+os nő, simán felveszi a fiatalokkal szembeni versenyt.