Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Király András

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Marvel vajon mi? Martin Scorsese-t megkérdezték, válaszolt (szerinte nem igazi mozi, inkább csak mozgóképes vidámpark), Francis Ford Coppola rákontrázott, majd sorra szólaltak meg a Marvel házi rendezői és színészei. Új adásunkban mi is a Marvel-jelenséggel foglalkozunk, külön kitérve arra,…..
Király András 2019.11.05 22:51:57
@Szingularitás.: Bocs de az egész hollywood-i filmgyártás egy nagy vidámpark ahol a legfontosabb mindig is a minél nagyobb bevétel volt...
Néhány országban elképesztően drága városfejlesztések zajlanak, olyan technológiákkal, amelyeket látnunk kell, hogy egyáltalán elhiggyük. Egyre több helyen kezd eltűnni a határvonal a valóság és a sci-fi között. Korábban lehetetlennek tűnő technológiák, mint a vezető…..
Szögezzük le rögtön az elején: 10 millió dollárért dzsekit venni őrültség. Akkor is az, ha 460 karátnyi gyémánt díszíti, mert hát ugye végül is minek. Hacsak azért nem, hogy elmondhassuk, miénk a világ talán legdrágább kabátja...
A szakítósblog meghódította a topmenedzsereket is végre, pedig sokáig azt hittük, ők nem is éreznek.  A sztoriban ez az éjszakai bkv-zás fura: tényleg a gazdag juppik jegyet lyukasztanak? És itt közöljük minden idők legundorítóbb szakítós szövegét, vigyázz, kész,…..
Király András 2008.02.23 12:14:10
 Egy kommentelőnket ma hajnalban meglátogatta a rendőrség, vélhetően a Magyarok Nyilai elleni nagyszabású akció keretében. Draskovics nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta: bekeményítenek.   Carnivora így emlékezik a hajnali vizitre: „Csütörtök este tízig…..
Talán én vagyok olyan szerencsés, hogy nem akadtam még össze olyan csajjal, akinek csak a pénzem kell, mivel akkor soha nem lenne nőm. Pedig a haverok mindig mesélnek ilyen nőkről, de akkor is hihetetlen, hogy kocsikulcsot pörgetve lehet csajozni manapság. Kemény történet, aminek a…..
Hóbelevanc Egyház és állam 2008.02.07 16:34:00
A következő írás alkalmas egyes személyek lelki nyugalmának a megzavarására.Bemegy Jézus a templomba, a pénzváltók asztalára csap, majd azt mondja: „elegem van ebből a Pilátusból és a csomó elnyomó intézkedéséből. Itt az ideje, hogy felszólaljak ellene. Kizsákmányol,…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..