Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randimásképp

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az rendben van, hogy az ember 18 évesen még úgy képzeli a szerelmet, hogy meglátom, becsap a villám és kész is. Sőt, a szerencsésebbekkel elő is fordul, hogy ez megtörténik. De vajon hogyan alakul ki a szerelem túl a harmincon, negyvenen… ? Ahogy haladunk korral, lassabban vagy…..
Egész pontosan meg lehet mondani, hogy hol fogynak el a férfiak az offline társkeresés „rendszerében”: 45 éves kor körül. Ha pusztán a nőkön múlna, vígan rendezhetnénk randiprogramokat még a 60-as korosztálynak is. Hol lapulnak a valódi (tehát nem a virtuális!) férfiak –…..
Társkereső helyzetbe kétféleképpen kerülhetünk- vannak az "örökös társkeresők", akik ideig-óráig élnek csak párkapcsolatban, és vannak, akik egy hosszú együttélés, akár házasság után kénytelenek újratervezni az életüket. Az előbbiek meglehetősen rutinosak,…..
Bizony, a fránya elvárások. Nehéz velük mit kezdeni. Egyfelől persze teljesen természetes, hogy mindenkinek van elképzelése élete párjáról. Senki sem úgy kezd neki a társkeresésnek, hogy nekem mindegy, hogy kopasz e vagy lobogó hajú rocker, szenvedélyes mackó vagy flegma ropi!…..
Randi-másképp Heti 50 randizó 2014.09.01 10:15:42
Ez az átlag. Ennyien jönnek hozzánk, randiznak velünk hetente. Olyan társkeresők, akik aktívan keresik életük párját. Ez pedig a blogunk róluk, rólatok, rólunk...