Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szneva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangulatfelelős Brookie 2018.10.13 19:42:15
A Brookie egy törvénytelen szerelem szülötte. Ha Rómeó és Júlia süti lett volna, közös gyermekük lett volna a Brookie, ami két rendkívüli sütemény egyesülésével jött létre. Nevéből már észrevehető, hogy  a Brownie, és a Cookie házasításáról beszélünk. Ezt a kombót nem tudom ki találta ki, de hálás…..
Ma úgy alakult, hogy délután négyig semmi más nem került a gyomromban, csak egy pálinka és két nagyfröccs. Eltekintve attól, hogy ez sokak számára elfogadhatatlan és megdöbbentő én időnként bele-bele csúszom egy ilyen speckó éhgyomorra piálásba, mert azt gondolom, hogy megérdemlem. Ettől még nem…..
Pálinkás, akarom mondani vodkás jó reggelt mindenkinek! Most van egy kis időm, így gondoltam, hogy a mai napindító földhözragadt gondolataimat képernyőre vetem. Szokasásss szerint a zeneakademia menzajan (bocs, de nagyon maceras az ekezet ezen a billentyuzeten, igy innentol kezdve…..
[update] Legjobb tudomásunk szerint - annak ellenére, hogy még mindig érkeznek hozzánk megkeresések levelek nem megérkezése miatt, - a rendszer visszaállt a normál üzembe. A tegnapi naptól az üzemeltetés jelentése szerint biztosan megérkeznek a levelek a fiókokba. A problémákért…..