Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kőkövön

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
Kőkövön 2006.10.25 16:14:04
Nikolka!
Én szólok hozzád, egy mocskos kommunista (legalábbis ti így hívjátok a magamfajtát, az mindegy, hogy a kommunizmushoz életkoromnál fogva annyi közöm van, mint sündisznónak a porszívózáshoz, de mind1). Én elismerem a vezéredet! Viktor nagy ember, mert képes ezreket az utcára csődíteni, hogy randalírozzanak, és hogy gyüliken kiabálják "Viktor, Viktor"! (Amúgy ez olyan ismerős vonás a történelemből... herrhitler vagymifene, éljen a birkaszellem). De könyörgöm, miért gondoljátok, hogy amit ti tesztek az a "NÉP" akarata? Megjegyzem én is a "NÉP" része vagyok, és én egyáltalán nem ezt akarom. Csak úgy tájékoztatásul közlöm, hogy a cca. 10 millió határon belüli magyarnak igen csekély százaléka az a néhány ezer állat, aki tönkreteszi Budapest utcáit, és akik miatt a normális dolgozó ember már nem mer kimenni sötétedés után a belvárosba. Ja, meg ahogy Deutsch-Für nyomta a tv-ben, hogy szegény nyugdíjasok meg gyerekek, akikre gumilövedéket lőttek a rendőrök... hát nemtom, én egy nyugdíjast sem láttam az utcákon randalírozni... (mellesleg, aki nyugdíjas, az valszleg 56-ban már élt, így nem hiszem, hogy az ünnepen épp randalírozni támadt kedve...), aki pedig ilyen helyre viszi a gyerekét (megjegyzem azt sem láttam egyet sem), az pedig nem 100as szerintem.
De nyugodtan gyilkoljon le bárki, vagy építsen belőlem barikádot, mert csúnyákat beszélek. De ez a korlátoltság felkúrt idegileg.