Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pensivo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég volt új poszt az Autonánia-rovatban. Pista már nem álmodozik, hanem ha felhorgad, vadul vesz is. Dani áttette a fókuszt autókról robogókra. Bende Tibby épp a Bogara megültetésével, majd visszamagasításával, majd újbóli megültetésével, és az ehhez kapcsolódó filozófiai…..
Talán akad még az olvasók között, aki emlékszik a megboldogult nyomtatott Totalcar-magazinra. A kiadvány élt nem egészen két évet, megjelent ötször. Nem nagy truváj, mondanák sokan, de a Totalcar neve jelentett annyit már akkor, hogy amikor kikerült az újság a standokra, a…..
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
Pensivo 2014.08.30 10:51:29
@Csikós Zsolt: FIVA minősítés, Osztrák, Német, whatever OT rendszám - és szarni a fejükre. Én ezt tenném, megtérülő befektetés.

Ami pedig a Magyar OT cirkuszt illeti, annyi minden, látszólag jelentéktelen(ebb) ügyről tudja a Zách Dani "lerántani a leplet". Talán itt volna az ideje...

(Tudom, sokmindenket magadra haragítanál.)
Pensivo 2014.08.30 15:33:03
@jk88: Nem osztom ezt az álláspontot, annak ellenére, hogy a szomorú végkonklúzióm nekem is az, levantin hazai viszonyaink között eltöltött fél emberöltő után, hogy az van tisztességgel elvégezve, amit elvégzel magadnak.

Ámde nincs elkeserítőbb mint penésszagú hivatali folyósókon ácsorogni órák hosszat, hogy aztán leköpettess valamely alulfizetett, hatáskör nélküli, érdektelen picsától - mindezt nem kevés pénzért. Épeszű ember inkább a halált választja - az ilyesmit pedig kiadja gebinbe.

Tudod olyan ez, mint amikor a Máris szomszéd, a karibi sziget elnök-királyának azt javasolja, hogy vezesse be a kötelező védőoltást (forralt vízzel), melynek ára száz dollár - ám aki dupla árat fizet, annak elengedik az oltást.

A tökéletesen értelmetlen, haszontalan plakettek, matricák, eredetiségvizsgálatok, határozatok, nemtomén milyen belégek és egyebek drágapénzen történt, kötelező megvásárlásán felül, az elkeseredett és tehetetlen adófizető inkább megfejeli még egy huszassal a fenti összeget - csak hagyják őt lógva.