Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuttorka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van menten ez a kép: Ez a  Győri Audi ETO KC–FTC Rail Cargo Hungária női Szuperkupa-mérkőzés M4-es közvetítésének elején volt látható, és a felirattal ellentétben Ambros Martín nyilatkozott, aki a Győr vezetőedzője. Hogy Gremsperger Elemér kicsoda, rejtély, bár…..
Hivatalos közleményt adott ki a nemrég súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly családja, írja a Bors. A közleményből kiderül, hogy Rékasi magához tért, nincs lélegeztetőgépen és a fejsérülése javulóban van. A színész a fejsérülése mellett eltörte a bokáját, a…..
Bejelentem nektek, Mekk Elek neves egyetemes ezermester ehelyett telepedett meg! Péter netet szeretne. Mekk Elek megy, szerel. De Péternek nem kell e mester remeke. Helyette jegyzetel, neheztelve elemez rettenetes helyzetet. Emellett felkeres beszervezett embert, meg epekedve les…..
Ugribugri fitneszcelebből nagy üzletember akart lenni, de elliptikus tréner helyett fallikus szopórollerre pattant a nemzet Norbija a héten. Valamit borzasztóan benézett a kiscsávó: azt hitte, hogy a gazdasági szakértőket ugyanazzal a svunggal tudja átkúrni a palánkon, mint az…..