Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marusama

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évszázadokon keresztül kitartóan és professzionálisan folytatott, kiváló eredményeket produkáló ország- és nemzetimázs-offenzívának köszönhetően Nagy-Britanniát és úgy általában a briteket körüllengi a sportszerűség, a korrektség és az úriemberség aurája. Teljesen érthető módon ez a mesterséges…..
Érdekes gondolattal vágott neki egy nevadai túrának Marc McAndrews, aki úgy döntött, végigfotózza az állam bordélyházait. Az ötlet persze nem feltétlenül eredetisége miatt érdekes, hanem azért, mert a fotós saját bevallása szerint korábban még sztriptízbárban sem járt, azaz…..
Az új kieg után érkeznek az új babák. Egyből hármat is kapunk. Itt van kérem Leia Organa a galaxis legszebb és legvagányabb hercegnője, Echo Base Troopers egyenesen a Hoth -ról valamint gyermekkori játszótársunk a taktikai tervezés géniusza Sorin tábornok.  Leia Organa A…..
iszlám és politika Provizórium 2014.07.15 10:35:00
  Nyáron az ember mozogjon, lásson világot. És ősszel is. Meg télen. Meg tavasszal. Ha lehet. Most egy kicsit megint elhallgatok, miután a napokban indulok másfél hónapos üzbegisztáni kerékpártúrára. Valószínű, hogy ezt az időt a pedáltaposás mellett a műemlékek, romok,…..