Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabesz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Norbert viccel 2006.11.30 17:13:00
Hé, tudtátok, hogy Schobert Norbinak van humora? Illetve még nincs, de már rohadtul próbálkozik...
Csáp Géza Budapest szélesben 2006.11.16 16:15:32
Rendhagyú formátumú albumban adták ki Pump Károly Németországban élő fotóművész Budapest-képeit, a német Edition Panorama sorozat ugyanis - nevéből sejthetően - panorámaképekre szakosodott, így a könyv széles és lapos, emellett felfelé lapozódik, sőt egy keménypapír tokba…..
Hát igen, megjelent a Hooligans legújabb albuma, Bohémélet címmel, mit is várhatnánk a bohém srácoktól, mint röpke betekintést bohém életükbe, már aki képes ezt az anyagot egyben végighallgatni. Nekem nem sikerült, csak úgy, hogy 2 nóta után elszívtam egy cigit, és az iPodon…..
Nem adjuk fel hét végén közzétett felhívásunk célját: továbbra is keressük azokat a magyar nyelven íródó blogokat, melyek elsősorban nem a mainstream média (vezető hírszájtok, kereskedelmi tévék, újságok) híreire támaszkodnak, hanem egyéb hírforrásokra: más blogokra,…..
gabesz 2006.11.07 09:44:24
ajánlom: playball.paizai.hu/
a magyar baseballosok blogja, magyar vonatkozású hírekkel, külföldi hírekkel, érdekességekkel, elemzésekkel
A magyar ember foggal tud sört nyitni, a német viszont mindennel. Tényleg mindennel. Gameboy-jal, Elvis-figurával, kenyérrel, mézzel, Tic-Tac dobozzal, mikrofonnal, olajfestménnyel, gyerekszékkel, ukulelével, csocsóasztallal, útlevéllel, puszta kézzel vagy akár a képen látható…..