Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildikó Boros

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit orvosok felhívták a figyelmet a  Methylisothiazolinone  (MI) nevű tartósítószerre. A becslések szerint minden tizedik ekcémás, bőrgyulladásos beteg erre allergiás. 2005 óta egyre gyakoribb a kozmetikumokban, mert  jelentősen növeli az eltarthatósági időt. Krémek,…..
A zöldségfélék szezonja van, ilyenkor jó, ha minél több vitaminnal töltjük fel a szervezetünket. Három könnyű salátát készítettem, mindegyik glutén- és tojásmentes, vegetáriánusok is fogyaszthatják. Találtok köztük laktózmentes, tejfehérjementes receptet is. Szavazz a végén, melyik salátát…..
"A Boiron Laboratórium az Oscillococcinumot a világ mintegy 80 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére. Alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg…..
Ildikó Boros 2015.02.02 13:40:44
@stro-B:
Olyan szomorú azt olvasni egy gyógyszerésztől, elutasítja a homeopátiát...
Ne, kell szeretni, el kell fogadni, hiszen ha nem lenne ennyi gyógyszergyártó, neki sem lenne munkája! Évszázadokon keresztül gyógynövényekkel gyógyítottak, csak az alkaloidákat használták, most csak a szintetikusakat! Nekem olyan háziorvosom van, aki tudja, csak akkor veszek be valami gyógyszerfélét, ha nagyon muszáj, de ettől még imádom és konzultálunk telefonon, felvesz táppénzre...stb. Tehát, szemellenzős ez a hozzáállás!