Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissMysterious

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pitypang élete A nyomozó 2015.09.07 15:15:26
  Nap mint nap azzal kell szembesülnöm, hogy személyiségek kimeríthetetlen tárháza lakozik bennem, azon felül, hogy az elmém olyan mint egy hatalmas hurrikán szivárvánnyal és a galaxis sötét anyagával vegyítve. A héten előtört belőlem a nyomozó. Kis történetem egy…..
Pitypang élete Ki vagyok én? 2015.07.10 02:25:29
  Ki vagyok én? Sokszor feltettem magamnak ezt a kérdést életem során. Rengeteget küzdöttem magammal és másokkal, hogy megvalósíthassam önmagamat. Mára már büszkén kijelenthetem, elértem a célom. Semmilyen szempontból nem vagyok hétköznapi, hiszen nő létemre 185 centiméter…..
    Hétfőkét lélek az asztrál síkon, érezni akart valamit, így leültek egy mandalára. Teafüstben kezdtek halványan  testet ölteni, s ó, ha testük volna,csak egymás kezét fognák. Ábrándoztak. KeddTesté gyúrta magát a lélek, s csoda varázsban éltek. Kacagtak, hogy…..
Szex és a város Tökéletes?! 2014.10.31 21:45:24
  Egész életünkben címkéket viselünk. Már életünk első napjaiban is különböző tulajdonságaink alapján becézgetnek minket. Aztán, ahogy öregebbek leszünk, egyre kegyetlenebb címkéket aggatnak ránk. Dagadt, hazug, képmutató, semmirekellő. Persze, mindig akadnak…..
Szex és a város Mértéktelenség 2014.10.23 18:27:46
  Nem emlékszem mi történt aznap délelőtt. Azt sem tudtam már, milyen életem volt azelőtt, mielőtt átléptem azt a küszöböt. Csak azt tudom, hogy Ő állt előttem. Csupán azt láttam, ahogy kék szemei rám ragyognak. A szavak hirtelen ódivatúakká váltak. Minden apró…..
  Jól tudjuk, mennyire fájó lehet egy harmadik fél jelenléte kapcsolatunkban. Sajnos nem csak egy  nimfomániás cafka újabb barátnő jelölt lehet az, aki befurakszik két szerelmes közé. Mi van akkor, ha a férfi tökéletes lenne, de egyszerűen képtelen vagy élvezni a…..
Szex és a város Szex, szabadon 2014.09.29 01:13:53
  Mindig is elvarázsolt a természet gyönyörűsége és változatossága. Az ősz színei megbűvöltek, a nyarakat mezítláb töltöttem. Valami különös összhangot éreztem, ahogy lábujjaim belefúrtam a földbe, s talpamat fűszálak simogatták. Sosem gondoltam bele, milyen érzés…..
  Sosem voltam az a fajta nő, akit megríkatnak a romantikus filmek, vagy aki mindent képes elfelejteni egy szép virágcsokor láttán. A legszebb rózsa, vagy a leggyönyörűbb film sem változtathat ezen. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy férfi szeretete fog…..
Szex és a város Érzelmi lavina 2014.09.09 00:59:19
  Néha elöntenek minket az érzelmek. Úgy zúdul ránk a fájdalom, az öröm, vagy éppen a meglepettség, akár egy lavina. Megbénít, átveszi az uralmat a testünk fölött, olykor még bele is remegünk. Miért zúdulnak az érzelmek a józan észre és temetik mélyre azt? Talán néha…..
Szex és a város Szerelem 2014.09.03 13:40:53
  Szerelem. Mindannyian vágyunk rá, próbáljuk meglelni ezt a parányi kis varázslatot a világban. Megmagyarázhatatlan, kielégítő, szenvedélyes, olykor fájdalmas. Mitől leszünk szerelmesek? Miért szeretünk bele olyanba, aki sosem fog viszont szeretni, s mért szeretnek belénk…..
  Talán minden nő életében van egy olyan férfi, akit sosem kaphat meg. Akiről ábrándozunk, akire vágyunk és akit tökéletesnek látunk. Valljuk be, imádjuk az elérhetetlen dolgokat. Úgy szeretnénk kinézni, mint egy szupermodell retusálás után. Úgy szeretnénk viselkedni, hogy…..
Szex és a város Fedőneve szingli 2014.08.29 12:42:56
  Ha az ember lánya már jó ideje szingli, valami téveszme azt sugallja, hogy amint megtaláljuk a nagy Őt, minden rendben lesz az életünkben. Megszállottan keressük a boldogságot, ám mindig rossz ajtón kopogtatunk. Egyedülállóként hiányzik a szex, a romantika, még több szex és…..