Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TylerDurden

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
TylerDurden 2011.03.17 02:02:50
@tomi7909:

Autót vezetni statisztikailat sokkal veszélyesebb mint városban bringázni. Mégis sokan vezetnek. Azért teszem - ha teszem - (bár épp 1.5 éve nem ültem bringán - mert máshol nem lehet. Ha nincs bringaút akkor meg vagy lőve. Járda vagy közút. Ha épp buszsáv van - akkor bussáv. Te pedig ledudálhatod a fejem bosszúból, ha ez elégtétel. Jobb így mint mamákat halálra rémíteni a járdán.
TylerDurden 2011.03.17 23:20:18
@ColT: 14 évesen, hülye fejjel...mekkorát estem így. Az autó amit "toltam" két kerék közé vett egy brutál gödröt. Persze nem közúton történt. Vannak dolgok amihez fel kell nőni, a közlekedés ilyen. Pedig mekkora buli ész nélkül!! :) Megértem ha élvezed...de ezért vigyázz...mert mások életére is hatással lehetsz, ami nem játék!
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
TylerDurden 2011.03.15 13:59:16
@közlekedési bűnöző: nem :)

semmi ilyet nem tapasztaltam. pedig sok Galantot láttam. 8. generáció-nál nem találkoztam még hasonlóval.
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
TylerDurden 2011.03.10 22:39:37
nekem ilyenem van a kocsin két éve (ezzel vettem)
www.habitamos.com/post/1945088/vendo_llantas_kosei_rg_titanium

legyek ideges? az enyém 98-as, és csak 8 lyuk van rajta. tehát 2 féle osztókört tud - nem néz ki ilyen brutálisan mint ez a képen.
Jajj,de csúnya! Mehihói Sunyi 2011.02.09 14:42:00
Cork77 unatkozott, és küldött megint egy rakás autócsodát, köztük elég erős naezmiezekkel. A mexikói tyúning még nincs bejáratva felénk, bár a tengerentúli kusztomból kaptunk ízelítőt, nem keveset. Ez a Sunny viszont elég über lett: Tyúning van, de normális indexbura, na,…..
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
TylerDurden 2011.02.03 00:00:41
F4f egy viszonylag egyszerű problémával kereste fel az Edigitalt, miután elromlott a náluk vásárolt pendrive-ja. Ahelyett, hogy adtak volna egy másikat, elküldték szervizbe - bár a nem javítható kategória -, és több mint egy hónapja szórakoznak vele.Vettem egy pendrive-ot.…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
TylerDurden 2010.12.22 13:54:33
A mai napon kollégánk és barátunk, Árpád, valamint kedvese, Dóri, Isten színe előtt esküdtek örök hűséget egymásnak. A sajátos szertartáson ott voltunk (Bobby Hebb Sunny-jára vonultak ki), ajándékainkat átadtuk és ezúton mi, mindannyian, sok boldogságot és csak a legjobbakat…..
Darabonként 28,2 millió dollárért adná el a NASA két űrsiklóját, az Atlantist és az Endeavourt. Ez forintban most éppen 5,2 milliárdot jelentene, ha valaki komolyabban elgondolkodna az ötleten. A Discoveryről már lemaradtak az űrrajongók, azt odaígérték a Smithsonian…..
  Mi férfiak a nagy dudákra gerjedünk. Állítólag tudat alatt bennünk van, hogy a csöcsös csajok jobban szoptatják majd az ivadékainkat, így hatékonyabban örökítjük a génjeinket. Vélemények az azonos című publikációnkról...
...a legkúlabb fotóstól, akit ismerek.Az esküvő ez egyik legemlékezetesebb dolog az életben, de az esküvői képek általában dögunalmasak. Egysíkú, beállított pózok, témák és hátterek - menyasszony fával, vőlegény a háttérben a menyasszonnyal, vőlegény térdel,…..
Belsőség Jó, jó, de... 2009.03.30 02:25:00
A nap végére rettegtünk minden egyes letört gallytól, dilatációs hézagtól, a vasúti sínek esküdt ellenségeinkké váltak, az egész világ az életünkre tört, még az olyannyira szeretett kanyarok is a hátunkba döfték a tőrt. Pedig papíron minden tökéletesnek tűnt, a Mazda3…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Belsőség Az 5-ös BMW egy… 2008.12.10 05:45:30
  …káprázatosan jó sportlimuzin, erős motorral, kényelmes utastérrel, ami finoman, csendesen suhanva falja a kilométereket. …átkozott vacak, amely gyenge is, rángat is, kirázza a lelket, és még simán üldögélni benne is kínszenvedés. Mindkét, az aktuális…..
  Tudták, hogy az egykori Kátyúvonalon már bármiféle úttal kapcsolatos problémát be lehet jelenteni? Aztán vagy történik valami, vagy nem. Vélemények az azonos című publicisztikáról...
TylerDurden 2008.07.02 12:28:22