Regisztráció Blogot indítok
Adatok
!!sic!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az indiai konyha tájaira ezen cikksorozat berkein belül még nem merészkedtem, de ennek most vége szakad. Bár nem Indiában tanultam, szerintem ezzel az étellel mindenki a maga asztalára varázsolhatja egy picit az országot. Tudni kell rólam, hogy a curry megszállottja vagyok, az egyik…..
A favágó ruhában boltba menő Kati nénitől a levélírónk egy dicséretes bakugrással egy bekezdés alatt jut el a pisilés után nem kezet mosó pasikig, ami már önmagában is szép teljesítmény. Ehhez jön még, hogy az alapsztoriban mennyire igaza van: öreg nénit Takarodj innen! stílusban kitessékelni a…..
!!sic! 2016.03.23 15:46:07
@Ken Adams79: nem kakis, hanem kukis. bár nekem is eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy hogy lesz a "k....is"-ból faszos, lévén a pontok száma sem egyezik a kihagyott betűk számával.
A magyar lányok a legszebbek a világon, ehhez kétség sem férhet, ismert és elismert modelleink pedig nem csupán gyönyörűek, de az országimázs építésében is élen  járnak. Mihalik Enikő például a világ 50 legkeresettebb modellje közé tartozik, Palvin Barbarát három…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sok magyar erre nem gondol, amikor munkát keres. Egészen pontosan arra, hogy még a munkán is tud spórolni. Időt, energiát és pénzt úgy, hogy otthonról dolgozik. Pontokba szedem, hogy mindenki jól megértse, miért érdemes a távmunkát választani. A távolság nem akadály Bárhonnan…..
Teljesen alap dolog, amiről mindenki azt hiszi, hogy tudja, de valóban így van ez? A kézfogás története az ősidőkbe nyúlik vissza, közel egyidős az emberi civilizáció kialakulásával. A társadalmakba rendeződő törzsek között mindenütt kialakultak az üdvözlés…..