Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve-n

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többnyire fel szoktam hívni a figyelmet a Föld napja (ami egyben autómentes nap is) alkalmából rendszerint megrendezett Critical Mass-ra, de most valamiért nem botlottam bele az infóba, magamtól meg nem jutott eszembe. Viszont még nem késő, Perillustris megírta, merre nem érdemes ma…..
Ahogy ismerem a drága és egyben barátságos, jólelkű kommentelőket, Dinin itt most kapni fog azért, amiért nem állt meg segíteni egy másik autósnak, akit ugyanaz a gyökér kényszerített megállásra, amelyik vele is szívózott nem sokkal előtte. Hétvégén, most pénteken -…..
Steve-n 2010.03.22 18:32:30
@"streetfighter":
Miért ne??? Ő volt a köcsög, s még neki is állt feljebb, sőt ha magam vagyok még el is kalapál. Azt kapta, amit érdemelt. Itt nem számít a fair play!
Steve-n 2010.03.22 18:46:48
@"autónepper":
Miért bújjak el? Mert nem hagytam magam agyonverni??? Nem én akartam a balhét, s nem is én kezdtem. Ahogyan fentebb is írták: talán egy segfejjel kevesebb, vagy egy ideig visszavesz az arcából. Nehogymá én bújjak el...
A Raiffeisen Bank olyan, mint a sörhasú apuka, aki a vérző térdddel érkező kisfiát jól pofon is vágja, olyan alapon, hogy "hadd legyen tényleg oka sírni". Attila Rómában szerezte a horzsolást, amennyiben lemásolta valaki a bankkártyáját és 20 perc alatt elvásárolt…..
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..