Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honeyani

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért van az, hogy gyakran még komoly közszereplők vagy feleségeik sem képesek megérteni, hogy az öltözettel üzennek vagy azt, hogy a szerephez fel kell tudni öltözni?..
A sziluett fotózását mindenkinek érdemes kipróbálnia: drámai erejű, azonnali hatást elérő képek, amelyek rögtön megmozgatják a néző fantáziáját. A világos háttérből elősejlő sötét alakzat titokzatosságot rejt magában, érzelmeket vált ki, hangulatot kelt. És mágnesként vonzza a tekintetet - már ha…..
Nincs is jobb a tengerparti nyaralásnál: nappal lazulunk a tengerparton, este pedig, amikor a nap már nem éget, sétálunk egy jót. Ízlelgetjük a kirándulóhely ízeit, magunkba szívjuk a tenger illatát, a kisváros zsongását, kivilágított utcáit. Este van, romantikus hangulatban andalgunk, és itt is,…..
Itt a nyár, a zene, a tánc, a bulizás ideje. Fesztivált fesztivál követ, és talán te is szeretnéd megörökíteni a barátaiddal töltött fantasztikus pillanatokat koncert közben, netalán egy online magazinnak készítenél hangulatképeket a helyi eseményekről. Igen ám, de a fotók valahogy nem úgy…..