Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Kelle

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
2015.február 14-15-én Szegeden 2 napos Csokoládé fesztivál volt,tehát szombaton és vasárnap.Amit öröm volt látni,hogy mindkét napon több száz gyermek volt,akik őszinte örömmel és jókedvvel töltötték az időt.nagyon sokan vidékről jöttek akik ilyenkor lehetnek életkoruknak…..
Szeretem a Nébih szervezetét,tevékenységét.Szükség van rá,tudnunk kell/ene/,hogy mit eszünk illetve iszunk.A mostani ásványvizes cirkusszal az alábbiak a problémáim:Az egyik érintett cég már két éve hasonló problémába futott bele és azt nyilatkozta,hogy minden töltést…..
40 év után Köszöntő 2014.08.26 18:20:14
40 év után Köszöntő 2014.08.26 18:17:17
     Köszöntök minden kedves olvasót,aki látogatja ezeket az oldalakat.Arra szeretném rávenni egyik énemet,hogy örökítsem meg magamnak és talán majd másoknak is azokat az érzéseket,melyek naponta elérnek és valamilyen reakciót kiváltanak belőlem.Elhatároztam,hogy mindezeket…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..