Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lauraré

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerzőnk az a Révész Gábor, aki már korábban is írt nekünk - Isten áldja a keze munkáját, most pedig folytatódnak az amcsi zabálások! (Jani) Peggy Sue’s 50’s dinner  Útban Vegas fele még megálltunk Barstowba, ahol kipróbáltuk Peggy Sue Dinnerjét, ahol minden az 50-es…..
Az Iránban nemrégiben kitört tiltakozások, melyek tömegeket vittek ki az utcára mind a kormányellenes, mind a kormány melletti tüntetésekre, az ország gazdasági problémáival kapcsolatos kérdéseket vetettek fel...
Lauraré 2018.01.16 10:45:21
@haXXor: hű, azért a RK of Bp elég szánalmas, ha egy üveg Moet & Chandon pezsgővel és egy Michael Kors órával fel lehet kerülni :DDDD
Nagy szívfájdalmam, hogy a TV2-n mindössze egy évadot élt meg a Voice című formátum, aminek az amerikai piacon hosszas egyeduralom után sikerült kiszorítania az American Idolt. Ugye itt annyi a lényeg, hogy a válogatás vakon zajlik, a zsűri tagjai háttal hallgatják a jelentkezőket és ha tetszik,…..
Lauraré 2017.08.29 19:02:19
@Százholdasközöny: Megelőztél, pont ezt akartam írni én is, ez inkább a Taste, és nem a Materchef.
Csakhát a Taste-ben Anthony Bourdain, Marcus Samuelsson, Nigella Lawson és Ludo Lefebvre volt a 4 "mentor", mind a 4 teljesen más alkat, ezért úgy, ahogy működött is.
Ha szóba került valamilyen beszélgetés során Schobert Norbi neve, akkor mindig bevédtem. Egy elhízott rendőrből Magyarország fitness guruja és nem mellesleg egyik első számú brand tulajdonosa és üzletembere lett. Minden elismerésem az övé, hiszen olyan birodalmat épített fel, amit 100 évente csak…..
Bár a megfelelő étrend nagyon fontos az egészség szempontjából, a mindenből gyógyulást ígérő csodadiéták könnyen kapudrogként vezethetnek az orthorexiáig. Így történt ezzel a lánnyal is...
A Nemzeti Színház Jászai Mari-díjas színésze, Fehér Tibor lesz az RTL Klub Reggeli című műsorának új műsorvezetője. A 29 éves színész a Nemzeti Színház művésze, idén megkapta a Jászai Mari-díjat, a Forbes magazin pedig beválasztotta 30 legsikeresebb fiatal listájába. Ismert szinkronhang, a Csak…..
Biztos mindenki emlékszik a Duna TV világhírűvé vált technikusára, aki élő adásban szaladt át a képernyőn, mielőtt laposkúszásra váltott volna. Na, a Hír TV-ben történt baki annyira azért nem vicces sajnos, de szegény ember vízzel főz az uborkaszezonban. Kántor Viola műsorvezető épp a Puskás…..
Lassan ott tartunk, hogy nincs olyan nap, amikor nem jön valami műsormegszűnéses, kirúgásos, felmondásos hír a TV2-től. A mait az Origónak (kinek másnak, ugye UPDATE: mert ők kérdeztek rá, azért) elküldött sajtóközleményben szállította a csatorna: megszűnik az Aktív, a csatorna termékelhelyezéses…..
UPDATE: a faszság teteje, amikor olvasni sem tud az ember (én) az ott fent Budapest zászlója, NEM a magyar. Elnézést, elbasztam. Csak nem akkora zseni Sheldon, mint gondolja, a magyar zászlón a fehér menten nem ment neki.  (A találatért kösz JohnDOE-nak)..
Marekblog Az olimpia ellenzőinek 2016.10.15 22:38:33
Az a helyzet, hogy ebben az országban sokan nem szeretik a sportot. Nézni sem, nemhogy művelni. Még többen vannak, akik szerint pénzt kizárólag közjóléti intézkedésekre lehet fordítani. Olyanra, hogy kultúra vagy sport, minek költsünk? Realizál ez GDP-t? Hoz valamit a konyhára? Át lehet konvertálni…..
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak vasárnap dolgozni. Én sem szerettem sose, de ez mégis ki a büdös szart érdekel rajtam kívül? Senkit. Jogomban áll olyan munkát választani, ahol nem kell ilyen tevékenységet végezni, mondjuk lehetek küldeménykézbesítő, és kelhetek reggel négykor, hogy…..
Lauraré 2016.04.17 10:25:37
@serano:
"De erre van az a kiváló mondás: amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. A kereskedelmi alkalmazott válaszában, stílusában sokszor magunkat kapjuk vissza. Csak nem vesszük észre."

nem mindig. illetve még egyszer: neki az a munkája, hogy kiszolgáljon engem, a vevőt... (persze attól még a vevő ne legyen bunkó, de fordultam én már ki boltból, amiért az eladó úgy szólt vissza, hogy inkább elköltöttem máshol a pénzt)
A Budapestre költözés már önmagában nagy váltás, de sokunk számára még eggyel bővül az új élmények sora: ilyenkor költözünk először egy fedél alá egy lánnyal. Szerelem, barátság, a magas rezsi költségek, sok minden lehet a háttérben. Ha pedig egy férfi erre a döntésre adja a fejét, akkor van egy pár…..
Ben Wheatley J. G. Ballard regényét feldolgozó sci-fije – aminek a sztorijáról emitt írtunk – időközben teljes hossznyi, hivatalos előzetest tudhat magáénak, ami önmagában elegendő lenne a végeredmény iránti érdeklődés fenntartásához. Az azóta megjelent plakátok azonban olyan ízlésesen idézik az…..
A K-208 Kézműves Burger Műhely a Nyugati Pályaudvar, és egyben a West End City Center közelében található. Így aztán hamar ide lehet keveredni, semmitől sincs túl távol. A hely nem túl nagy, de azért találunk benne jó pár széket és asztalt. Ebéd időben azért nehezebb már helyet találni. Belépés után…..
Az a legnagyobb baj az olyan történetmesélési technikával, amiben a sztori, amit a néző kap, az az egyik karakter fejében játszódik csak le, vagy álom, vagy drogos képzelgés/hallucináció/trip/fasztudjami képében, hogy amint ez kiderül, onnantól a néző tulajdonképpen leszarja az…..
Lauraré 2016.01.04 14:54:48
pont, hogy nem volt vele semmi baj, élvezhető, és jó rész volt, talán még jobb is, mint a 3. évad úgy egészében.

@Szalacsi_Dezső: egyrészt már magát a BBC-t is lehet élő sztírmben nézni, másrészt meg pár órával később fenn volt a tvmuse.com-on és az összes torrentoldalom is. 2016 van, faszikám :)
Farkas Mózes és Lovász József Domi jutott a Konyhafőnök mai fináléjába, amit végül az alaposan kivarrt Domi lett nyert meg. A feladat egy háromfogásos menüsor (előétel, főétel, desszert) elkészítése volt, segítségül megkapták az első évad döntőseit, már ha ezt lehet…..
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
Ars Boni dr. vagy Dr.? 2015.03.03 09:31:08
Kis doktor vagy nagy doktor? – teszik fel sokan maguknak a kérdést, amikor a doktori fokozat megszerzését követően először aláírnak. Vagy talán később is. De hogyan helyes, hogyan helytelen? És van-e egyáltalán jelentősége? Utánanéztünk, hogyan segít eligazodni a kérdésben…..
Lauraré 2015.03.04 12:22:37
@Bori Wó:
"Szabó Imréné dr. = itt csak a nő a doktor"
Dehogy, ez szimpla baromság. Doktori titulust magyarul kizárólag a név elé rakunk." --> ez a szimpla baromság, mert ha ebben az esetben a név elé tennénk, mindenki azt hinné, Szabó úr a doktor, és nem a felesége. Lapozgasd a helyesírási szótárt vagy töltsd le, mert van még mit tanulnod....
A 19 éves Mirjana Puhar holttestét egy Charlotte-i házban találták meg a rendőrök két másik társaságában kedden este. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 19 éves férfit, bizonyos Emmanuel Jesus Rangelt a rendőrség letartóztatott, és a gyilkosságok "kábítószerrel…..
Lauraré 2015.02.26 10:50:37
@sixx: ilyen, ha visszanyal a fagyi, mert @Noname Cowboynál az igazság, szépen tessék pontot írni, és és most szépen tessék elnézést kérni.
Ennél nem lehet jobb étteremkritikát "írni". Ilyen fejet vágott a séf, René Redzepi, amikor meglátta: Fotó: Redzepi Facebook-oldaláról Íme az étteremkritika a Noma Japán vendégszerepléséről: Tejal Rao étteremkritikus Instagram-oldaláról (@tejalra) Ezzel hivatalosan is…..
Az első reprezentatív országos táplálkozási vizsgálatnál (1985-1988) a felnőtt férfiak 52%-ának volt a testtömeg-indexe 25 kg/m2 felett. Ebből 12% volt elhízott. A felnőtt nők 50%-a volt túlsúlyos vagy elhízott, 18%-uk testtömeg-indexe haladta meg a 30 kg/m2-t. 2009-re a…..
Vasárnap késő este ment le a TV2-n Till Attila műsora, a Propaganda, az első adás vendége Szily László, az Index egykori munkatársa, a Cink bloggere volt, egyedüliként. A sok évadnyi duplaportrézás után a Propaganda ugyanis visszatért az alapokhoz, és az egy adás – egy vendég…..
Lauraré 2014.12.08 12:02:12
@Vittore.: és dajcstomira is rá van állva, szóval igen, ezeket figyelembevéve minden, csak nem hiteles.
Lauraré 2014.12.08 12:04:07
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo:
lmgtfy.com/?q=tv2+propaganda+szily+online
a google a te barátod is, nemcsak a miénk :)
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
A nyár egyik legalulértékeltebb sorozatának második évada fejeződött be múlt héten, azé a Gracelandé, ami úgy tudott megújulni a második évadra, hogy csak abban változott, amit a néző még simán lenyel, és ami tök természetesnek tűnt. Nem mintha olyan sokat kellett volna…..