Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belllaba

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puskás Péci van ma, egy olyan ingben konferálja fel az eseményeket, amiért remélem hogy valaki hamarosan felelni fog. Előző nap bent járt a villában és levezényelte a tippelős játékot: a lakók korábban szavaztak bizonyos kérdésekre a lakótársaikkal kapcsolatban, és most meg kell tippelniük, hogy…..
Belllaba 2018.11.24 01:06:49
@Cleveland55: nekem is az jutott eszembe Zsuval kapcsolatban, hogy elég ciki lenne az RTL számára, ha még valaki BB Évi sorsára jutna. Remélhetőleg nem hagyják bent túl sokáig, látszik, hogy nem százas. Már most kettyósabb, mint Évi volt benn, mi lesz vele, ha kikerül?
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Belllaba 2018.11.21 16:45:07
@Csakazértis én vagyok a királynő: a hazug ember szokott azzal védekezni, hogy nem emlékszik, mikor valami neki kellemetlent hoznak fel, sajna tapasztalat a környezetemből.
Nem szarozunk, rögtön belecsapunk vietnámi papuccsal a szarkupac közepibe, TÁNCVERSENY, no lám. Míg Zsu, aki legjobb napjain félhomályban néha tud úgy csücsöríteni, ahogy Marisa Tomei a legszarabb pillanataiban, az előző napi bebaszott csetlés-botlás kékzöld nyomait alapozózza a lábán, addig a kanok…..
Belllaba 2018.11.16 14:17:33
@szociál: ha survivoros szemmel nézzük, akkor Lacika nyeri. Az is kuka, ez is kuka, az is langyi, ez is...
Bár én Hunyorkának jobban örülnék. Ő eddig nem ment le állatba. Mondjuk szerintem ő is parittyázott volna Vivivel, ha a lány őt választja Radics helyett. Már szinte könyörgött Vivi csókjáért, de azt csak Ginu kapott, Radicsnak meg nem csak csókot adott, de a kígyóját is beengedte:) Bár végül lehet ezzel jobban járt Hunor, de nem rajta múlott.
Belllaba 2018.11.16 14:22:48
@Maximista vagyok: Mondasz valamit:)
Belllaba 2018.11.16 14:31:50
@szociál: :D
Az eddigiek alapján úgy legyen!
Korábban egyébként azt hittem, nem merik már megnyeretni tujákkal, mert egy esetleges következő szériában mindenki bekussolna, alkalmazkodna, meghúzódna majd, senki nem csinálná a műsort. De már másképp látom, egy-egy tuját beraknak, a többinél meg feltétel, hogy minél sötétebb, IQ lájtosabb legyen, aki zsigerből képtelen nem nyomni a balhét, valódi taktikázásra képtelen, ha előtör belőle az ösztön.
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Belllaba 2018.11.09 15:37:04
Fanni azt írta két hónapja a közösségi oldalára, hogy ez volt élete legjobb éve...

@fujimo: én is úgy vagyok, hogy bárki, csak ne Dávid nyerje. Szandi vagy Fanni győzelmének örültem volna, remélem Fanni megnyeri.
A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást...
Belllaba 2018.11.01 17:49:17
@csillagporszem: te melyik rendezvényt nézed?
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
Belllaba 2015.02.16 00:20:03
@Well...: Igazad van. És Edina helyére Robin képét kéne a fejlécre tenni itt. Tényleg, hogyhogy Robin nincs rajta?! Pedig még az is megeshet, hogy ő visz majd mindent! :)
Belllaba 2015.02.16 00:22:30
Belllaba 2015.02.16 00:30:49
@kamilla123: Valóban elég fura volt, hogy Edina állandóan azt szajkózta, hogy egyetemre akar menni a pénzből. Ilyet az ember nem mond úgy általában, inkább azt mondja, hogy orvosi egyetemre akarok menni stb, konkrétan megnevezi, hogy milyen szakirányba, milyen egyetemre akar menni. Dinkánál nincs ilyen, ő csak úgy általánosságban emlegette ezt az egyetemezősdit, mert az olyan jól hangzik! Kiderült, hogy milyen szakirány, terület érdekli? Nem. Mindegy csak ÁGYÁTÁM legyen?
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Belllaba 2015.02.01 22:32:13
Belllaba 2015.02.01 23:03:05
@astryle: "vegyék már el tőlük a cigit és a piát, mert undorító amit csinálnak." Szerintem nem fogják elvenni tőlük, ne is tegyék! A beszélgetések több, mint 50%-a a cigiskanapén zajlik, a bagózás inkább amolyan össznépi, társasági program ilyenkor. A pia meg megoldja a nyelvüket, kijön az igazi énjük, amit amúgy több-kevesebb sikerrel titkolni tudnak.
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
Belllaba 2015.01.28 15:31:14
@Ruadhnait: "Szerintem a Daninak nagyobb a tabora, mint gondolnank..." Szerintem pedig kisebb Dani tábora, mint gondolnánk. Szerintem még a budaiak sem fognak egyöntetűen rá szavazni:D
Belllaba 2015.01.28 15:54:03
@Ruadhnait: "Szerintem a Dennis a leggyengebb most, szoval senki ellen nem tud visszamenni." Szerintem nem Dennis a leggyengébb benn. Oké, buta, mint a tök, de melyikőjük nem az most a villában (Maci malacot leszámítva)? Dennis viszont nem gonosz és rosszindulatú több villalakóval ellentétben.
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Belllaba 2015.01.28 00:48:16
@usim.misu: Denisz nem volt rosszabb az iskolahéten, mint Laci, sőt Dani is leszerepelt. Több okból Denisz lett a bukott, egyrészt a Fannit, Dinkát nem akarták most párbajozni küldetni a szerkik, másrészről ha mindezt Lacival teszik meg, hogy megbuktatják, jelmezbe öltöztetik, Laci nem így viselte volna, mint Denisz, hanem őrjöngve, akár törve-zúzva, és a rá mért feladatokat is bojkottálta volna, mint a királynős héten. Amúgy az már a vicc kategória, hogy pont Laci olvasott be denisznek, hogy egy ötödikes anyagból megbukott, miközben ő hat-hétjegyű számokat nem tud leírni, nemhogy műveleteket végezni velük:) Két Kanadát talált, meg az angol holtnyelv stb. Tornán is ő volt a leglustább, az egész hetet végigflegmáskodta. Ez inkább egy showelem volt, hogy Denisz lett a tökfej, de nem ő szerepelt a legrosszabbul, és az a gáz, hogy pont a hótsötét Lacika olvasott be neki.
Belllaba 2015.01.28 00:54:17
@minden reggel: Laci-dinka párosnak is lett volna alkalma jófejkedni, de ami nem megy az nem megy. Sütött a gúny minden cselekedükből "szülőként", szerencsétlen Denisz nem is rosszalkodott, mégis folyton büntették.
Belllaba 2015.01.28 00:59:30
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: abban a hat számmal nagyobb nadrágban biztosan elveszett Godzilla és azt keresgette:)
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
Belllaba 2015.01.19 13:16:19
@Spitzbauer: Egyetértek a soraiddal, így én most csak röviden búcsúzom az oldaltól. Tegnap este csak olvasgatni voltam fenn, kellett egy fél nap, hogy felocsúdjak. Számomra ez már sok(k) volt, mind a kihozott párbajeredmény, mind a százalékarány.
Ha már muszáj, hogy valaki megnyerje, akkor szerintem legyen Robin (nem ő a legjobb, hanem a legkevésbé rossz), bár számomra unalmas, megalkuvó sótlan ember.
Hogy valami pozitív is legyen a történtekben: ezentúl sokkal több szabadidőm lesz, (mivel már nem fogom sem az adást követni, illetve ide sem írnék már többet), amit igyekezni fogok hasznosan eltölteni.
Üdv mindenkinek, jó kommentelést a maradóknak!
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Belllaba 2015.01.18 18:59:06
@vastyúk is ..: nem is a seprűt hoztam fel példának, azt csak mellékesen említettem. Egyébként azért illene egy logikai játékban (pánikszobás) egy intelligensnek titulált embernek jól szerepelnie. Bár az is lehet, hogy ugyanúgy ő állítja ezt magáról, mint ahogyan Dinka kiáltotta ki saját magát őszintének. (Továbbra is azt állítom, hogy a seprűkészítés is inkább ügyességi, logikai probléma, meg kellett figyelni, hogy mit, milyen arányban kell összefűzni, hogy ne essen szét. Dani ezen elbukott. ) Viszont a pánikszobás játékban is a hálószobás csapatban Denis remekelt, még az is meglehet, hogy Dennisnek nagyobb az IQ-ja, mint Dánielnek. Ezt nem viccből írom, persze Dennis nem művelt, meg nem olvasott, a szülei sem tudták beíratni drága iskolákba.De mint tudjuk az intelligencia veleszületett tulajdonság, nem iskolák függvénye.
Belllaba 2015.01.18 19:04:08
@vastyúk is ..: fizikai munka az a szappankészítés volt, ott nem igazán kellett gondolkodni. Továbbra is állítom, hogy Dennisnek jó a problémamegoldó képessége, ami pedig az intelligencia egyik definíciója.
"Az intelligencia komplex képesség, ami a problémamegoldásra irányul. Ide tartozik például az összefüggések átlátása.."
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
Belllaba 2015.01.15 00:24:29
@pomac: mondjuk Dinkának vasárnapig még elmúlhat, ha pirosbetűs napjai vannak. De nem biztos, hogy amiatt, olyasmiről beszéltek, hogy nem akármilyen tampon van benne, lehet, hogy a gombaellenes hüvelykúpról beszélt? Szerintem Laci már nem vállal nála tömködést sehol:)
Belllaba 2015.01.15 00:41:18
@agimano: "Maci Biztos ott feküdt az ágyon a kórházban, és kitalálta, hogy beküld nekik egy disznót, mivel ő is az volt, akit saját magáról Macinak nevez el. Ugyan már." :DD Csípem a stílusod.
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Belllaba 2015.01.13 23:20:32
@agimano: :DD
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
Belllaba 2015.01.13 00:27:54
@M. Bouvier: "Macinak nagyjából mindegy a játék szempontjából, ami történt, vasárnap valószínűleg úgyis kiesett volna".Igen, valahol sejthette, és akart még egy dőzsölést, eszem-iszomot szerencsétlen. Sajnos rossz vége lett.
Belllaba 2015.01.13 00:29:46
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Belllaba 2015.01.10 18:38:22
@berbenbon: :DD
Belllaba 2015.01.10 21:58:43
@Majom1Parádé: sült bugyi? :D
Belllaba 2015.01.11 00:27:58
@Aaaaaztaaa!: ugyanezt kérdeztem ma én is vastyúktól! Látom, nem vagyok egyedül...
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
Belllaba 2015.01.06 12:23:08
@VVKnapné: Edina a saját csapdájába esett. Az volt a célja, hogy Zsú maradjon egyedül, erre meglehet, hogy ő fog. Erre mondják, hogy visszanyalt a fagyi?
Belllaba 2015.01.06 19:56:56
@vastyúk is ..: biztos vagyok benne, hogy egy szülő nem rendelheti haza egyikőjüket sem, hisz mind nagykorú, cselekvőképes személy. Nemrég volt arról egy video, hogy ha valakit egy szekta kerít hatalmába, akkor sem tehet semmit a családja, ha nem hallgat az illető nagykorú rájuk.
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
Belllaba 2015.01.06 03:17:10
@ms muslinca, aki vakon él /és chemotox rezisztens/: Hát ezt nem hiszem el, te is pont ezt a szót használtad épp, hogy betalál, pedig nem is láttam, mikor írtam, csak utána.
Belllaba 2015.01.06 03:27:47